Тешки дани

Снежана (20) је због канцера изгубила оба родитеља а сад је открила да је и она болесна

  • Извор: Блиц
  • 27.11.2023. 10:17

Снежана Николић (20) из Србије је особа са тешком судбином. Kао дјевојка која је јако млада остала без оба родитеља, сада је доживјела још један шамар реалности - када је на обичном прегледу у болници сазнала да има тумор, тј. како каже, више њих.

Снежана која се на мрежама представља као Kлои, тврди је на ТикТоку да је најприје остала без оца, због канцера плућа, а онда и без мајке, због тумора на дојци. Сада, због исте болести, у њеном случају откривених на више мјеста у тијелу, уплашена је и за саму себе.

Због новонастале ситуације али и мањка новца за лијекове, 20-годишњакиња сада треба помоћ добрих људи.

– Ћао људи, ја сам Kлои и данас вам причам о својим болестима, може се тако рећи. Ово је мало сензитивнија тема па ко не може да слуша, боље да промијени видео – рекла је она.

- Имам 20 година и тренутно у себи имам тумор, тачније више њих - објаснила је она, те рекла да има и више папира и упута које је добила од доктора, а које је на свом ТикТок снимку и подијелили са осталима, преноси Блиц.

Нико не изиграва жртву боље од ова три хороскопска знака

Нико не изиграва жртву боље од ова три хороскопска знака

- Напипала сам као неке грудвице на лијевој дојци и отишла сам да се пожалим јер ме је то бољело и одмах сам била упућена онкологу, који ме је прегледао. То је било прије 12 дана. Међутим мени се јуче погоршало стање и ургентно сам поново отишла гдје су ми радили ултразвук и сазнала сам да морам да радим три биопсије, један од њих биће узорак дојке – рекла је она.

А онда је са папира прочитала и шта јој је тачно све откривено.

- Ово је откривено. Болно осјетљив тумор 12×5 мм и имамо 10 њих од 6 мм. Такође иза моје лијеве ушне шкољке, постоји промјена црвене боје, која је болна и топла на додир и сумња се да је циста или тумор. Присутно је и увећање на врату, обострано… Рекли су ми да контроле морају да буду редовне, с обзиром да сам се јуче јако лоше осјећала, а данас лоше изгледам - казала је она.

- То је моја папирологија за ових 12 дана. Докторка ми је препоручила да користим капи од шкорпиона, међутим ја то не могу да приуштим. Због тога ћу ставити свој “паy пал” рачун у опису профила па ко хоће може да ми донира. Kо нема, поштујем - додала је.

- Глупо ми је што тражим, али ми је битно да ширите овај видео да што више људи види. Јер млада сам, имам 20 година, желим да се лијечим. Доћи ће до биопсије, видјеће се шта је… Родитеље сам изгубила, тата је умро од канцера плућа, мама дојке и није ми свеједно, ситуација није наивна. Нашли су ми туморе на више мјеста, имам болне као неке куглице, ужасно болне на додир. Осјећам их у тијелу свакако и страх ме је – рекла је Снежана дрхтавим гласом у свом видеу те навела да један лијек, односно капи шкорпиона коштају 130 евра, а да она тај новац нема.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм