Инфлуенсерка

Снимила видео испод Старог моста у Мостару, па добила гомилу пријетњи смрћу

  • Извор: Црна-хроника.инфо
  • 28.02.2024. 14:32

Елма Дедајић из Сарајева која дуги низ година живи у Мостару, а како каже "професионално се бави друштвеним мрежама као што су Фејсбук и ТикТок", добила је гомилу пријетњи смрћу због једног видео снимка, јавља портал Црна хроника.

Она је посљедњих дана за своје друштвене канале снимила два видео снимка која су изазвала лавину коментара. Ова инфлуенсерка снимила је видео клипове у хаљини испод Старог Моста и добила пријетње.

"А била сам у хаљини! Услиједили су бројни коментари који имају везе с национализмом, уклонила сам коментаре. Онда су ми почели на ТикТок писати коментаре. Услиједиле су пријетње линчом мене и моје породице, пријетње да ће ми одсјећи главу, да ћу бити бачена с моста, ако будем дошла да снимим...", рекла је Елма Дедајић за тај портал и додала да ће пријетње пријавити полицији.

"Све ћу предати полицији", навела је Дедајићева.

Она сматра да би Град Мостар требало да плати ову промоцију јер га промовише боље од свих политичара, вијећника, туристичких радника и осталих који се баве тим стварима, преноси Црна хроника.

Ово је спорни видео због којих је Елма добила пријетње смрћу:

Пратите нас и путем Вибера

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

    Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

  • 16:10 По свијету са Робертом (Р)

    По свијету са Робертом (Р)

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Вода у праху (12+) (Р)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)