Вријеме

Стиже ли нам нова промјена: Објављена прогноза до уторка

  • Извор: АТВ
  • 20.01.2024. 09:23

Јутрос је у БиХ било претежно облачно вријеме са мјестимично слабим снијегом.

У јутарњим сатима и прије подне снијег у централним и источним подручјима Босне и већем дијелу Херцеговине. На крајњем југу се очекује киша или сусњежица.

У другом дијелу дана широм земље постепено смањење облачности. Вјетар у већем дијелу Босне слаб до умјерене јачине сјеверног и сјевероисточног смјера. У Херцеговини и југозападу Босне јака бура. Највиша дневна температура зрака углавном између -2 и 3, на југу до 8 степени.


Најмање 13 мртвих у пожару у школи

Најмање 13 мртвих у пожару у школи

Метеоролози за сутра прогнозирају претежно сунчано вријеме. Вјетар у већем дијелу Босне слаб источног и сјевероисточног смјера. У Херцеговини и југозападу Босне умјерено јака бура.

Јутарња температура већином између -12 и -5, на југу земље од 0 до 4, а највиша дневна температура углавном између -2 и 3, на југу земље од 5 до 8 степени.

Слично вријеме и у понедјељак. Наоблачење са запада током ноћи на уторак. Вјетар слаб промјенљивог смјера. Јутарња температура већином између -12 и -5, на југу до 2, а највиша дневна температура углавном између 0 и 5, на југу земље до 9 степени.

Наоблачење са запада стиже у уторак, а условиће сусњежицу или снијег. У низијама ће падати и киша, поготово на југу и сјеверу земље.


Ријешена мистерија необичне животиње виђене у Загребу

Ријешена мистерија необичне животиње виђене у Загребу

Вјетар у већем дијелу Босне слаб источног и сјевероисточног смјера. У Херцеговини и југозападу Босне умјерено јака бура. Јутарња температура већином између -3 и 1, на југу до 4, а највиша дневна температура углавном између 0 и 5, на југу земље до 10 степени.

Пратите нас и путем Вибера

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Микродржава: Малта, документарни програм (Р)

    'Микродржава: Малта, документарни програм (Р)

  • 13:15 Аграр (Р)

    ''Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде, теме посвећене домаћим производима, узгоју воћа и поврћа, ратарству и сточарству, као и мноштво злата вриједних савјета, те приче о вриједним пољопривредницима, домаћинима, и плодовима њиховог рада

  • 13:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина