Вријеме

Стиже снијег: Метеоролози прогнозирају гдје и када

  • Извор: СРНА
  • 22.02.2024. 15:49

У Републици Српској за викенд ће бити облачно вријеме са падавинама у већини крајева, док се на планинама очекује сусњежица и снијег, подаци су Републичког хидрометеоролошког завода.

У суботу ујутру очекују се интензивне падавине на југу и југозападу уз јак до олујни вјетар.

Током дана, падавине ће прво престати на западу уз постепено разведравање, док ће се облачно вријеме са падавинама задржати на истоку и југу.

У Херцеговини се током другог дијела дана очекују обилне падавине, а локално су могући пљускови са грмљавином. Најмање падавина биће на сјевероистоку, а у наставку дана и вјетар ће слабити.


Нови детаљи о нестанку Ане Кнежевић: Оставио ме као псето у Београду

Нови детаљи о нестанку Ане Кнежевић: Оставио ме као псето у Београду

Јутарња температура ваздуха биће од четири до 11, у вишим предјелима два, а дневна од 10 на југоистоку до 19 на сјеверу, у вишим предјелима шест степени Целзијусових.

У недјељу ће у већини крајева биће облачно вријеме уз слабе падавине, осим у Херцеговини гдје ће бити обилне, док ће у вишим планинским предјелима од централних ка источним крајевима падати сусњежица и снијег.

Јутарња температура ваздуха биће од два на југозападу до 10 у Херцеговини и на сјевероистоку, у вишим предјелима минус два, а дневна од осам на југоистоку до 17 на сјевероистоку, у вишим предјелима три степена Целзијусова.

У понедјељак, 26. фебруара, биће претежно облачно вријеме уз повремене падавине, углавном на југу, а локално и на сјеверу. Током дана очекују се и сунчани интервали углавном на сјеверу и истоку.


Језив видео насиља: Дивљачки претукао дјевојку јер га је полила соком

Језив видео насиља: Дивљачки претукао дјевојку јер га је полила соком

Јутарња температура ваздуха биће од један на југозападу и истоку до седам у Херцеговини и на сјевероистоку, у вишим планинским предјелима минус два, а дневна од 12 на југозападу до 19 на сјевероистоку, у вишим предјелима осам степени Целзијусових. 

Пратите нас и путем Вибера