Вријеме

Стиже снијег: Метеоролози прогнозирају гдје и када

  • Извор: СРНА
  • 22.02.2024. 15:49

У Републици Српској за викенд ће бити облачно вријеме са падавинама у већини крајева, док се на планинама очекује сусњежица и снијег, подаци су Републичког хидрометеоролошког завода.

У суботу ујутру очекују се интензивне падавине на југу и југозападу уз јак до олујни вјетар.

Током дана, падавине ће прво престати на западу уз постепено разведравање, док ће се облачно вријеме са падавинама задржати на истоку и југу.

У Херцеговини се током другог дијела дана очекују обилне падавине, а локално су могући пљускови са грмљавином. Најмање падавина биће на сјевероистоку, а у наставку дана и вјетар ће слабити.


Нови детаљи о нестанку Ане Кнежевић: Оставио ме као псето у Београду

Нови детаљи о нестанку Ане Кнежевић: Оставио ме као псето у Београду

Јутарња температура ваздуха биће од четири до 11, у вишим предјелима два, а дневна од 10 на југоистоку до 19 на сјеверу, у вишим предјелима шест степени Целзијусових.

У недјељу ће у већини крајева биће облачно вријеме уз слабе падавине, осим у Херцеговини гдје ће бити обилне, док ће у вишим планинским предјелима од централних ка источним крајевима падати сусњежица и снијег.

Јутарња температура ваздуха биће од два на југозападу до 10 у Херцеговини и на сјевероистоку, у вишим предјелима минус два, а дневна од осам на југоистоку до 17 на сјевероистоку, у вишим предјелима три степена Целзијусова.

У понедјељак, 26. фебруара, биће претежно облачно вријеме уз повремене падавине, углавном на југу, а локално и на сјеверу. Током дана очекују се и сунчани интервали углавном на сјеверу и истоку.


Језив видео насиља: Дивљачки претукао дјевојку јер га је полила соком

Језив видео насиља: Дивљачки претукао дјевојку јер га је полила соком

Јутарња температура ваздуха биће од један на југозападу и истоку до седам у Херцеговини и на сјевероистоку, у вишим планинским предјелима минус два, а дневна од 12 на југозападу до 19 на сјевероистоку, у вишим предјелима осам степени Целзијусових. 

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм