Мадрид

Нови детаљи о нестанку Ане Кнежевић: Оставио ме као псето у Београду

  • Извор: Телеграф
  • 22.02.2024. 15:45

И даље цуре нови наводни детаљи о Ани Кнежевић, која је нестала у Шпанији гдје се преселила у децембру прошле године након стресног растанка од супруга, Србина Давида Кнежевића.

Ана је посљедњи пут виђена 2. фебруара око 22 сата испред врата стана који је изнајмљивала у луксузном дијелу Мадрида, а 3. фебруара је с њеног броја стигла чудна порука најбољој пријатељици Сани, у којој се наводи да је "упознала дивног човјека на улици и да иде с њим неколико дана изван града". Од тада више нико није чуо ни видио Ану.

Како пише "Телеграф.рс" Ана је наводно послала поруку пријатељици у којој је свог супруга Давида Кнежевића, оптужила да је имао љубавну аферу.

"Имао је љубавницу у Боготи. Био је с њом и то док сам ја покушавала да ријешим ствари с њим уз помоћ терапеута за парове", написала је Ана у поруци.

У тој поруци је истакла и да су она и Давид имали свађу.


Ана нестала у Мадриду, објављена чудна порука коју је послала

Ана нестала у Мадриду, објављена чудна порука коју је послала

"У међувремену је урлао на мене да сам к**** што сам га испитивала пред другима ('Зашто сам само ја лош', 'Само ја сам проблем'), а он је правио планове с њом. Сазнала сам за то након што ме је оставио као пса на улици у Београду", написала је Ана наводно пријатељици.

Амерички медији подсјећају да је Давидов адвокат Кен Падовиц претходно тврдио да је у питању био споразумни развод "јер им више није ишло".

"То је један од разлога због чега су се разводили. Ипак, нису ангажовали адвокате већ су се договарали да ангажују само једног адвоката да то ријеши", рекао је Падовиц.

Међутим, Анина најбоља пријатељица Сана, с којом је и "Телеграф.рс" недавно разговарао, рекла је да јој је Ана причала да сумња да Давид има љубавницу.

"Знала сам за то, причала ми је да он можда има неког са стране, жена из Колумбије", рекла је Сана.

Она је рекла да није знала све детаље, али каже да јој је Ана причала о томе. Сана истиче и да су јој чудне тврдње адвоката да је Давид у тренутку Аниног нестанка био у Србији.


Одобрена експлоатација угља код Приједора - ово је цијена

Одобрена експлоатација угља код Приједора - ово је цијена

"Чула сам се с њим 4. фебруара да видим зна ли нешто, тада ми је рекао да је на Флориди. Молила сам га да се 7. фебруара нађемо у Шпанији, а када смо се чули навече, рекао ми је да је отпутовао у Србију", тврди Сана.

Плакати по цијелом Мадриду

Плакати нестале Ане (40) прекривају улице Мадрида и дијеле се на интернету и на ТВ-у.

Хоакин Амилс Бонет, предсједник шпанске волонтерске организације за нестале особе, помаже у потрази за 40-годишњом женом. Амилс Бонет рекао је за "НБЦ Њуз" да је његова организација у сталној комуникацији с родбином и пријатељима Ане те да он ради као портпарол породице.

Апели за Ану прегледани су више од 15 милиона пута.

"Логично, страх је присутан", рекао је Бонет.


Огласили се из Суда: Када би Фадил Новалић требало да иде у затвор

Огласили се из Суда: Када би Фадил Новалић требало да иде у затвор

"Увијек кажемо да је нада задња ствар коју треба изгубити, стога Ану увијек морамо тражити живу", казао је.

Ана, иначе рођена у Колумбији, сада америчка држављанка, задњи пут је виђена у стану који је изнајмљивала у Мадриду од децембра. Према ријечима њене породице, преселила се у Мадрид због тешког развода од супруга.

"Ана је жељела развод и да се скраси се у Шпанији", рекао је Амилс Бонет, додајући да је жена започела "бракоразводни поступак" у јануару, укључујући контактирање адвоката на Флориди.

"НБЦ Њуз" није пронашао ниједан званични захтјев за развод брака на Флориди. Породица и пријатељи Кнежевића рекли су како вјерују да би заједнички финансијски интереси пара могли имати везе с њиховим спорним разводом.

Имали три регистроване корпорације

"НБЦ Њуз" пронашао је три корпорације регистроване под именима пара на Флориди  - а све пружају технологију и друге врсте подршке за фирме у Јужној Флориди.

"Имали су значајну финансијску имовину", рекао је Амилс Бонет.


Језив видео насиља: Дивљачки претукао дјевојку јер га је полила соком

Језив видео насиља: Дивљачки претукао дјевојку јер га је полила соком

Хуан Хенао, Анин брат, рекао је 7. фебруара полицији Форт Лодердејла да је "знатна количина новца која треба бити подијељена између њих двоје" те да је развод био врло гадан.

Додао је да супруг "није био сретан због тога", показују полицијски записи до којих је дошао "НБЦ Њуз".

Кен Падовиц, адвокат који заступа Давида Кнежевића, рекао је за "НБЦ Њуз" да његов клијент није осумњичени или да је особа од интереса за овај случај и да је сарађивао с властима у Шпанији истражујући нестанак бивше супруге.

"Давид нема никакве везе с овим", рекао је Падовиц, додавши да је у вријеме њеног нестанка био у Србији, а не у Шпанији.

"Очигледно се надамо, као и сви други, да је пронађу и да је добро", казао је.

Портпарол Стејт Департмента рекао је за "НБЦ Њуз" у изјави да они "блиско сарађују с локалним властима" у сваком случају који укључује несталу америчку држављанку у иностранству, али није дао никакве детаље специфичне за нестанак.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: