Шпанија

Ана нестала у Мадриду, објављена чудна порука коју је послала

  • Извор: Телеграф
  • 15.02.2024. 14:12

Шпанска полиција трага за Српкињом Аном Кнежевић (40) која је прије скоро двије недјеље нестала у Мадриду, у који је дошла са Флориде у децембру 2023. године, након тешког развода.

Ана, која је 2008. дошла у САД и имала је америчко држављанство била је у браку са Давидом Кнежевићем, од којег се недавно растала.

Пар је имао заједнички успјешан посао и развод је наводно био јако тежак, те је Ана у децембру одлучила да оде у Шпанију на неко вријеме и склони се од свега.

Стан је наводно изнајмила у центру Мадрида, а откако је отишла у Шпанију све вријеме је била у контакту са родбином и пријатељима.


У Бијељини мук око скандала са експлицитним фотографијама

У Бијељини мук око скандала са експлицитним фотографијама

Међутим, 3. фебруара је најбољој пријатељици послала веома чудну поруку, након чега јој се изгубио сваки траг.

Посљедњи "нормалан" контакт Ана и њена најбоља пријатељица Сана имале су 2. фебруара око 22 сата. Тада јој је Ана рекла да ће остати у стану јер је хладно напољу. Међутим, наредног јутра Сани је стигла чудна порука са Аниног броја, у којој наводи да је на улици срела човјека који има викендицу два сата удаљену од Мадрида и да је кренула са њим тамо.

У поруци додаје и да је сигнал тамо јако лош те да ће се јавити када се врати. Од тад више нико ништа о њој не зна.

Сана тврди да Ана није особа која би неког упознала на улици и негдје пошла са непознатом особом. Истиче и да порука изгледа као да је писана уз помоћ Гугл преводиоца и да уопште не звучи као нешто што би Ана изговорила.

Сана је одговорила Ани на чудне поруке, али одговор више никад није добила. Наредног дана је позвала шпанску полицију и од тада траје потрага за Аном.


Сана је за медије испричала и да је контактирала Аниног бившег супруга, како би га питала да ли зна нешто. Наводно га је питала и да јој помогне у потрази и да заједно отпутују у Мадрид. Међутим, према Саниним ријечима, Давид се у Мадриду никад није појавио, већ јој је рекао да је отпутовао за Србију. Ове информације "Телеграф.рс" није могао независно да потврди.


Познати јутјубер пронађен мртав: Ево на шта се сумња

Познати јутјубер пронађен мртав: Ево на шта се сумња

Сана каже да су комшије из Анине зграде рекле да су видјеле сумњивог човјека са кацигом, те да је тај мушкарац чачкао нешто око сигурносних камера на згради и у лифту зграде гдје је Ана живјела.

Наводи да је камере испрскао црним спрејем, а вјерује се да је провалио у Анин стан и да ју је отео. Полиција наводно на вратима стана није уочила знакове провале. У стану су наводно пронашли и Анин пасош, лаптоп и друге личне ствари.

У истрагу се укључио и ФБИ, а шпанска полиција је у сталном контакту са америчком амбасадом.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 07:00 АТВ јутро

    АТВ јутро

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р) (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија

    ''''Серија