Бужим

Суад завео 25 година млађу Мирсаду, чува му 10 дјеце

  • Извор: Агенције
  • 28.11.2023. 11:12

Суад (49) и Мирсада (24) из Бужима седам мјесеци живе у складној заједници, а овај однос заинтригирао је цијели регион.

Наиме, разлика између њих је четврт вијека, заједно имају укупно 12 дјеце, али ниједно заједничко. Истичу да од првог дана живе у слози, те да за свађу нема мјеста у њиховом дому.

Воле се и пазе се, а ни тешка финансијска ситуација им не прави проблеме, као ни то што немају уопште струје, већ користе агрегат.

"Kад имам пара, узмем гориво за агрегат, кад немам, сједимо у мраку. Петоро дјеце иде и у школу. Не радим нигдје скоро годину дана, оперисан сам, а био сам и два пута рањен. Нисам више за неки тежак рад", каже Суад.

Гогановић: Институције Српске једина адреса за политичке инструкције

Гогановић: Институције Српске једина адреса за политичке инструкције

У донирану кућу се преселио прије пет година, али прикључак за струју још није добио, каже да дрва за огрев има. Живе од дјечијег додатка, мада се труди на све начине да породици обезбиједи боље услове за живот.

Kако је започела ова необична љубавна прича?

Суаду је преминула супруга, која му је родила 10 дјеце, у јануару 2022, те је остао сам са свим насљедницима, док је и његово здравље било угрожено. Са друге стане, Мирсада се развела од мужа након шест година брака и са којим, такође, има двоје малишана од 3 и 5 година.

Обоје кажу да су се при првом сусрету допали једно другом.

"Први пут сам је видио на базенима и одмах ми се свидјела. Kада сам видио како се понаша према дјеци, још више ме је привукла. Никад не бих могао да буде са старијом женом, ни са неком мојих година, само млађа", признаје Суад.

Послије свега осам дана везе је прешла да живи код њега, и то без знања породице. Иако је у почетку било несугласица са најмилијима, тврде да је сада све у најбољем реду, те да су прихватили одлуку да живи са Суадом.

Није јој сметала ни незавида позиција са новцем, нити је у једном моменту помислила да нађе "бољу прилику", преноси Стил.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+) (Р)

    ''''''''''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Наша Српска (Р)

    ''Емисија 'Наша Српска' доносе актуелне теме из привреде, туризма, здравља, културе и спорта из свих крајева наше земље.