Pravi ljetni dan pred nama

Sutra sunčano i toplo vrijeme

  • Извор: СРНА
  • 20.07.2022. 15:08

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra će biti sunčano i toplo vrijeme.

Jutro pretežno vedro i ponegdje svježe, na jugu toplo. Tokom dana sunčano uz prolaznu oblačnost i još toplije, u dosta mjesta biće vruće, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Vjetar slab do umjeren istočnog i sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura od 15 do 20, na jugu od 24, a najviša dnevna od 31 do 38, na jugu do 40 stepeni Celzijusovih, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Danas je bilo sunčano vrijeme.

Temperatura vazduha u 14 časova: Bjelašnica 16, Kalinovik, Kneževo, Mrakovica, Sokolac i Ivan sedlo 27, Gacko 28, Novi Grad 29, Nevesinje, Bugojno i Sarajevo 30, Drinić, Mrkonjić Grad, Bihać, Livno i Tuzla 31, Višegrad, Ribnik, Gradačac, Neum i Sanski Most 32, Bileća, Doboj, Zvornik, Rudo, Zenica i Zvornik 33, Bijeljina, Prijedor i Široki Brijeg 34, Banjaluka 35, Grude 36 i Mostar 37 stepeni Celzijusovih.

Тагови:
  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.