Ljetni dani pred nama

Sutra sunčano i vruće, temperatura i do 41 stepen

  • Извор: СРНА
  • 22.07.2022. 15:05

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH (FBiH) sutra će biti sunčano i vruće.

Ujutro će biti sunčano i prijatno toplo, a u višim predjelima i dalje svježe, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Kasnije poslije podne i uveče na sjeveru očekuje se postepeno naoblačenje koje može donijeti slabu kišu, samo ponegdje. Vrlo toplo vrijeme očekuje se i tokom noći.

Duvaće slab do umjeren vjetar, promjenljivog smjera, podaci su Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Jutarnja temperatura vazduha iznosiće od 14 do 20, na jugu do 25, a dnevna od 35 do 41, u višim predjelima od 30 Celzijusovih stepeni.

Temperatura vazduha izmjerena u 14 časova: Bjelašnica 20, Čemerno 28, kalinovik 29, Kneževo i Mrakovica 30, Sokolac i Han Pijesak 31, Gacko 32, Drinić i Nevesinje 33, Neum i Srebrenica 34, Sarajevo, Mrkonjić Grad, Novi Grad, Srbac i Trebinje 35, Bileća, Doboj, Prijedor, Ribnik, Rudo i Foča 36, Banjaluka, Bijeljina, Višegrad i Zvornik 37 i Mostar 40 Celzijusovih stepeni.

Тагови:
  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:00 Серија: Насљедници (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 22:00 Филм

    ''''Филм