Ана Лакић

ТОРС на сајму у Солуну: Грчка важно тржиште

  • Извор: АТВ
  • 10.11.2023. 08:00

Туристичка организација Републике Српске учествоваће на 38. Интернационалном сајму туризма "Филоксенија" који ће бити одржан од данас до 12. новембра у Солуну.

Ана Лакић, виши стручни сарадник у ТОРС-у, рекла је за АТВ јутро да већ више од десет пута ТОРС представља у Солуну, уз подршку Представништва Републике Српске.

„Са нама ће се ове године представити Туристичка организацја града Бањалука, Туристичка организацја Фоче са представницима Удружења рафтера и Туристичка агенција 'Босниа аутдор' из Источног Сарајева. Грчка је увијек важно тржиште, наша пријатељска земља којој се представљамо дужи низ година заједно са Представништвом“, изјавила је Лакићева за АТВ.

Свакако да би авио везе које би се успоставиле између Бањалуке и Грчле повећале број доалзака туриста, али и овако имамо значајан број долазака туриста из Грчке, истакала је Лакићева.

„Нама је на сајму најважнији бизнис дио и већ имамо уговорено преко 20 састанака са различитим тур оператерима, медијима а свакако ће тај број бити већи током сајма. Овај сајам је један од бољих и већих у Грчкој, тако да сваке године, што се тиче нашег представљања, буде успјешан“, рекла је на за АТВ.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем

    ‘Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем’ преглед је седмице са пажљиво одабраним актуелним темама, коментарима, саговорницима и занимљивим приступом најважнијим информацијама из земље, региона и свијета.

  • 20:00 АТВ Интервју: Сергеј Лавров

    ''Ексклузивни интервју Сергеја Лаврова, министра спољних послова Руске Федерације. Говориће о војној операцији Русије у Украјини, тренутној ситуацији на глобалној политичној сцени, односима Русије и Запада, те о политичкој ситуацији у БиХ. Интервју води новинарка Даринка Петровић.

  • 20:40 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    Серија: Љубавни залогаји (12+)

  • 21:10 Филм: Екипа (12+)

    '"Екипа" је прича са сјајним хумором која говори о љубави, крими-комедија за све генерације, али је уједно и први филм који приказује српски фудбал и ривалитет између два највећа клуба – Партизана и Црвене звезде.

  • 22:40 Серија: Насљедници (12+)

    'Серија: Насљедници (12+)