Ana Lakić

TORS na sajmu u Solunu: Grčka važno tržište

  • Izvor: ATV
  • 10.11.2023. 08:00

Turistička organizacija Republike Srpske učestvovaće na 38. Internacionalnom sajmu turizma "Filoksenija" koji će biti održan od danas do 12. novembra u Solunu.

Ana Lakić, viši stručni saradnik u TORS-u, rekla je za ATV jutro da već više od deset puta TORS predstavlja u Solunu, uz podršku Predstavništva Republike Srpske.

„Sa nama će se ove godine predstaviti Turistička organizacja grada Banjaluka, Turistička organizacja Foče sa predstavnicima Udruženja raftera i Turistička agencija 'Bosnia autdor' iz Istočnog Sarajeva. Grčka je uvijek važno tržište, naša prijateljska zemlja kojoj se predstavljamo duži niz godina zajedno sa Predstavništvom“, izjavila je Lakićeva za ATV.

Svakako da bi avio veze koje bi se uspostavile između Banjaluke i Grčle povećale broj doalzaka turista, ali i ovako imamo značajan broj dolazaka turista iz Grčke, istakala je Lakićeva.

„Nama je na sajmu najvažniji biznis dio i već imamo ugovoreno preko 20 sastanaka sa različitim tur operaterima, medijima a svakako će taj broj biti veći tokom sajma. Ovaj sajam je jedan od boljih i većih u Grčkoj, tako da svake godine, što se tiče našeg predstavljanja, bude uspješan“, rekla je na za ATV.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: