Srbija

Tužna ispovijest bake Milene: Djeca imaju skupa auta, sve sam im dala, a za mene ne mare

  • Извор: Магазин новости
  • 21.06.2023. 14:20

Baka Milena je penzionerka i majka dvoje odrasle djece koja odavno imaju i svoju.

Mislila je da u starosti neće morati da brine ni o čemu jer je, hvala Bogu, odgajila dvoje, ali baš je od njih doživjela najveće razočarenje.

"Imam odraslog sina i kćerku. Muž i ja smo im u svemu pomagali, od učenja do kupovine kuće i čuvanja njihove dkece. Danas živim sama, muž mi je umro proke nekoliko godina. Imam malu penziju, jedva pokrivam osnovne potrebe. Ponekad kada kupujem lijekove, bukvalno moram da se odreknem hrane. Djeca su svjesna moje situacije, ali nijedan jedini put nisu se ponudili da mi pomognu", rekla je ona, prenosi "Magazin Novosti".

"Džeparac moje unuke je veći od moje penzije. Jednom sam nagovijestila da bi mogli da plaćaju pola mjesečnih računa jer će njima ostati stan kada umrem. Sin se pravio da ne razumije šta sam rekla, a kćerka je rekla da jedva plaća sopstvene troškove. Nijedno od njih ne ide prevozom na posao, imaju skupe automobile. Ljetuju svake godine na skupim mjestima u skupim hotelima", dodala je ona.

Kako kaže, kćerka svaki mjesec kupuje novu odjeću, a svoju kćerku obasipa novcem.

"Dijete za džeparac dobija veći iznos nego što je moja penzija. Kod sina u kući sav novac kontroliše njegova žena. Čak i kad bi htio da mi pomogne, ona ne bi dozvolila. Kad mi je komšinica ponosno rekla kako joj djeca plaćaju ljetovanje svake godine, donose hranu i plaćaju račune, bukvalno sam bila uvrijeđena. I ja sam uradila za svoju djecu isto što i ona. Nekad sam od nje pozajmljivala novac, ali više se ne usuđujem, bojim se da će me pitati zašto meni djeca ne pomažu kao njoj", priča ona i dodaje:

"Ja sam svojim roditeljima pomagala koliko sam mogla. Nikad im nisam otišla praznih ruku. Pomagala sam i fizički i finansijski. Da li ja to nisam uspjela da odgajim svoju djecu kako treba? Nemam nikakvu ušteđevinu, jer muž i ja ništa nismo čuvali, sve smo dali djeci. I eto kako su mi vratili".

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 21:00 Серија: Авионџије (12+)

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 21:45 Серија: Вода у праху (12+)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!