Објављена прогноза до сриједе

Упаљено упозорење за више дијелова БиХ

  • Извор: Агенције
  • 06.01.2024. 09:20

Јутрос у Босни и Херцеговини преовладава претежно облачно вријеме, понегдје са слабом кишом.

Метеоролози су, због очекиваних удара вјетра, упалили жути метеоаларм за подручја Сарајева, Мостара, Ливна, Бањалуке и Требиња, а упозорење гласи:

"Будите свјесни крхотина које носи вјетар. Локалне сметње у активностима на отвореном су могуће усљед крхотина које носи вјетар."

Данас ће у БиХ преовладавати претежно облачно вријеме са кишом и локалним пљусковима. У Херцеговини и западним подручјима Босне вјетар умјерен до јак, а у остатку земље слаб до умјерен, повремено са јаким ударима, јужни и југоисточни.

Дневна температура од 11 до 17 степени. У Сарајеву претежно облачно вријеме, повремено са слабом кишом. Дневна температура око 13.


Хумани људи обезбиједили печенице за угрожене породице

Хумани људи обезбиједили печенице за угрожене породице

У недјељу облачно вријеме са кишом у Босни, а на планинама са сусњежицом или снијегом. У Херцеговини локално слаба киша у јутарњим сатима. Према крају дана у Крајини се очекује прелазак кише у сусњежицу или снијег, а током ноћи постепено и у остатку Босне.

Вјетар слаб до умјерен сјеверни и сјеверозападни. Јутарња температура од 3 до 8, на југу до 10, а дневна од 4 до 10, на југу до 15 степени.

У понедјељак облачно вријеме са слабим снијегом у Босни. На југу Херцеговине повремено са слабом кишом. Вјетар слаб до умјерен сјеверни и сјеверозападни. Температура ваздуха у Босни од -4 до 2, а у Херцеговини од 6 до 12 степени. 

У уторак претежно облачно вријеме, повремено са слабим снијегом у Босни. У Херцеговини током дана постепено разведравање. Вјетар слаб до умјерен сјеверни и сјевероисточни. Јутарња температура од -6 до 0, на југу до 5, а дневна од -4 до 2, на југу до 10 степени.


Трпеза за Бадњи дан и Бадње вече: Ево шта бисте требали имати на столу

Трпеза за Бадњи дан и Бадње вече: Ево шта бисте требали имати на столу

У сриједу у Босни умјерено до претежно облачно вријеме, а у Херцеговини претежно сунчано. Вјетар слаб сјеверни и сјевероисточни. Јутарња температура зрака од -7 до -1, на југу до 3, а дневна од -3 до 2, на југу до 10 степени, јавља Федерални хидрометеоролошки завод.

Пратите нас и путем Вибера

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Ова занимљива и узбудљива прича прати Дилан, младу дјевојку која своје снове мора да стави по страни и уда се за Барана, који би женидбом са њом прекинуо дугогодишњу крвну освету између њихових породица, Карабеј и Демир.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Наша Српска

    Наша Српска

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.