Nestanak

Veći dio Srpske bez struje

 • Izvor: ATV
 • 06.02.2023.12:09

Na širem području Banjaluke nešto prije podne je nestalo električne energije.

Struje nema u naseljima Borik, Petrićevac, Paprikovac Nova varoš. Prema informacijama koje dobijamo, struje nema ni u Prnjavoru, Laktašima, Gradišci, Novom Gradu, Kotor Varoši.

Veliki dio Republike Srpske je ostao bez struje zbog havarije na elektroenergetskim objektima Elektroprenosa BiH, potvrdio je za ATV Predrag Klincov, portarol Elektokrajine Banjaluka.

"Do nestanka struje na širem području Krajine došlo je do djelimičnog raspada elektro-energetskog sistema", dodao je Klincov.

Iz Elektokrajine kažu da se preduzimaju se aktivnosti da aktiviraju snabdijevanje električnom energijom iz drugih pravaca. To nije nadležnost Elektrokrajine, ali ekipe iz Elektroprenosa rade sve da što prije riješe problem.

ATV nezavnično saznaje u Elektroprenosu BiH da je u pitanju havarija na 110 k/V mreži i da je u toku sanacija.

Direktor Elektrokrajine Dragan Čavić rekao je za RTRS da se havarija desila na elektroenergetskim objektima u Bjelajcu u Mrkonjić Gradu.

 • 16:50 Blic kuhinjica

  Ova kratka enciklopedija hrane osim što će vas zabaviti sigurno će vam dati ideju za pripremanje ukusnog ručka, večere ili neke specijalne prigode.

 • 17:00 Top 10 tajni i misterija

  Da li ste ikada razmišljali postoje li vanzemaljci, susreti druge vrste i paranormalne aktivnosti? Da li je Bigfoot zaista postojao? Da li čudovište još uvijek spava na dnu Loch Nessa? Postoje li anđeli? Kakve tajne kriju 'svete spise'?

 • 17:50 Narod priča (R)

  Pred našom kamerom, otvoriće se i ispričati priču, oni za koje ne znamo koliko u sebi nose ljubavi, istrajnosti, hrabrosti, oni koji znaju koliko je život čudnovato težak i lak, oni koji su osjetili i stradanje i ljepotu životne jednostavnosti.

 • 18:20 Serija: Slatke muke (R)

  "Slatke muke' srpski sitkom u režiji Marka Manojlovića, prati poznatu ličnost Andriju Miloševića, kojeg i igra Andrija Milošević, a koji se suočava sa svakodnevnim problemima, zajedno sa svojom porodicom i prijateljima prolazeći kroz urnebesne situacije.

 • 18:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:00 ATV Vijesti

  Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.