Šeranić posjetio Medicinski fakultet

Veliko interesovanje za doktorske studije

  • 22.10.2018. 16:39

Ministar nauke i tehnologije Republike Srpske Alen Šeranić danas je, tokom posjete Medicinskom fakultetu Univerziteta u Banjaluci, naglasio značaj promjena u oblasti visokog obrazovanja, posebno kada je riječ o naučnoistraživačkom radu, s ciljem prepoznavanja i hvatanja u korak sa modernim evropskim i svjetskim trendovima.

Šeranić je istakao da za doktorske studije pokrenute prije tri godine na Medicinskom fakultetu vlada veliko interesovanje studenata iz Republike Srpske i okruženja. 

On je sa dekanom Medicinskog fakulteta Rankom Škrbićem posjetio prostorije u kojima će biti smješten Centar za biomedicinska istraživanja, saopšteno je iz Ministarstva. 

Škrbić je naveo da je za potrebe opremanja Centra nabavljena oprema vrijedna oko 200 hiljada KM, dodajući da će dio opreme biti obezbijeđen u saradnji sa drugim medicinskim ustanovama i donacijama.  

  • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм