Povodom vaskršnjih praznika

Višković darovao paketiće Roditeljskoj kući "Iskra" i Dnevnom centru za djecu

  • Извор: АТВ
  • 21.04.2022. 11:01

Povodom predstojećih vaskršnjih praznika predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković zajedno sa kabinetima darovao paketiće Roditeljskoj kući "Iskra" kao i Dnevnom centru za djecu i predškolsko obrazovanje "Nova generacija".

Predsjednik udruženja djece oboljele od malignih bolesti "Iskra" istakla da su zahvalni na poklonima koje su dobili, te da im je drago da će i djeca koja će Vaskrs dočekati u njihovoj kući to uraditi na pravi način.

"Povodom vaskrsnjih praznika premijer i njegov kabinet donijeli su poklone da bi obradovali nase mališane. Trenutno u kući boravi 4 djece iz Bijeljine, Bratunca i Broda. Ovo je znak velike pažnje", rekla je Dijana Perić. 

Saša Risojević ispred Dnevnog centra za djecu i predškolsko obrazovanje "Nova generacija" rekao je da nam se Vaskrs se bliži i  da je mnogo djece u centru.

"Ovo je idealna prilika da ih naučimo šta oni znače", rekao je Risojević.

Prema njegovim riječima, Dnevni centar ustanova za dnevno zbrinjavanje djece koji su u dnevnom riziku, dolaze iz problematičnih porodica. 

"Oni dolaze ovdje da bi se osjećala sigurno, ugodno i da bi odrasli u dobre ljude", rekao je Risojević.

Тагови:
  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Досије (Р)

    У новој сезони отварамо случајеве убиства која су потресла регион, причамо о некажњеним ратним злочинима, који чекају правду, портретишемо хероје нашег и прошлог времена, доносимо велике приче 'малих' људи, говоримо отворено о тешким темама.

  • 13:30 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    ''Кроз објектив камере вођени авантуристом, путописцем и симпатичним пустоловом Робертом Дацешином завирићемо у најзабаченије дијелове свијета.

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р)

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.