Prijedor

Vlasnik "Intermezza" demantovao informaciju BN televizije i najavio tužbe

  • 20.06.2020. 17:03

Vlasnik ugostiteljskog objekta "Intermeco" u Prijedoru Goran Radaković demantovao je navode da je kompletno osoblje u ovom objektu zaraženo virusom korona i najavio tužbu protiv BN Televizije.

Radaković je reagovao na prilog emitovan juče na BN televizije, u kojem nije navedeno ime kafića, ali je kadrovima njegove bašte pokriven dio koji govori o nezvaničnoj informaciji da je kompletno osoblje poznatnog ugostiteljskog objekta zaraženo kovidom-19.

Radaković je istakao da je sve to uznemirilo i osoblje i goste kafića budući da je "Intermeco", kako je naveo, poznat i da je slika bila dovoljna da se zaposleni neugodno osjećaju na drugim mjestima u gradu.

"Nije sramota biti bolestan u vrijeme pandemije, ali je sramota širiti neprovjerene informacije i dovoditi u neprijatnost osoblje, a i naše redovne goste", naveo je Radaković na svom "Fejsbuk" profilu.

On je protiv televizijske kuće koja je emitovala prilog i autora priloga najavio tužbu za, kako je naveo, neprimjereno postupanje i nanošenje nesagledivih posljedica za njega i za sve zaposlene.

"Nije mi jasno koji je bio motiv da se plasira ova, slobodno mogu reći gnusna laž, ali vjerujem da će pravda pobijediti i da će istina izaći na vidjelo", istakao je Radaković.

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм