Соколац

За породицу Терзић и Милицу Јовановић прикупљено скоро 3.000 КМ

  • Извор: СРНА
  • 10.02.2024. 16:10

На хуманитарном базару "Заједно можемо више" данас је у соколачком Средњошколском центру "Василије Острошки" прикупљено 2.881 КМ за породицу Терзић у Мокром и дјевојчицу Милицу Јовановић из Кнежине, рекла је Срни координатор Савјета ученика у овој школи, професор информатике Ања Крсмановић.

Крсмановићева је навела да су Хуманитарни базар организовали чланови Савјета ученика, а да су највећи допринос дали ученици другог, трећег и четвртог разреда Информатичке гимназије.

Она је рекла да су у холу школе наступила три ученика у улози уличних свирача, а у кабинетима је организовано више кутака, за умјетност, храну и пиће, гејминг кутак за игрице и друштвене игре, те кутак за уљепшавање, на којима су посјетиоци по свом избору користили понуде ученика и остављали средства за хуманитарну помоћ.

"Радује ме да су наши средњошколци пуни емпатије и осјећаја за опште добро, што је и најљепши дио ове приче", додала је Крсмановићева.


Нова уредба регулише цијене основних намирница

Нова уредба регулише цијене основних намирница

Средства прикупљена на Хуманитарном базару "Заједно можемо све" биће уплаћена на рачун породице Терзић у Мокром, у чијој су кући у пожару 15. јануара смртно страдале тридесеттрогодишња жена и њена осмогодишња кћерка, а изгорјело је приземље и спрат куће.

Дјевојчица Милица Јовановић из Кнежине код Сокоца тешко је повријеђена у саобраћајној незгоди почетком јануара у селу Кула код Сокоца.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 22:45 Серија: Ред Рок (12+)

    ''''Ред Рок' је ирска криминалистичка серија у режији Петера МкКена која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Рок у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:15 Ноћни програм

    Ноћни програм