Višegrad

Za učenike besplatno skijanje na Jahorini

  • 08.02.2019. 20:17

Opština Višegrad obezbijedila je i ove godine besplatne časove skijanja za učenike lokalne Osnovne škole "Vuk Karadžić", koji će naredna četiri vikenda putovati na Jahorinu.

Načelnik opštine Višegrad Mladen Đurević rekao je da je i ove godine, kao i prošle, u saradnji sa Olimpijskim centrom Jahorina dogovoreno da djeca iz ove osnovne škole u februaru i početkom marta mogu da idu na besplatno skijanje. 

"Vjerujem da će ovaj vid podrške Olimpijskog centra Jahorina našoj djeci biti omogućen i u narednim godinama", naveo je Đurević i rekao da mališani već sutra idu na planinu. 

Đurević je istakao da će učenici na planinu ići u pratnji nastavnika, a biće im obezbijeđeno besplatno korištenje skijališta i drugih posebno uređenih površina namijenjenih za skijanje i specijalizovane zimske sportske aktivnosti. 

Direktor višegradske Osnovne škole "Vuk Karadžić" Momir Radojčić zahvalio je opštini Višegrad i načelniku Đureviću što imaju razumijevanja prema mladima, te ocijenio da će ovo putovanje uticati na razvoj zdravog duha kod učenika. 

"Ovo je od velikog značaja za naše učenike - da se upoznaju o ljepotama Jahorine, osjete zimsku atmosferu i nauče skijati", rekao je Radojčić. 

Pomoć opštini Višegrad u organizaciji odlaska osnovaca na skijanje pružilo je i preduzeće "Hidroelektrane na Drini".

  • 20:00 Емисија: Бинго

    Бројчана игра са извлачњем бројева, од 1 до 90 путем бубња, у којој се унапријед утврђује висина фонда добитака и његова расподјела.

  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм