Na više dionica na području birčanske regije

Zabrana prevoza eksplozivnih materija i saobraćaja teretnjacima

  • Извор: СРНА
  • 10.07.2021. 08:26

Na više dionica na području birčanske regije danas i sutra zabranjen je prevoz eksplozivnih materija, kao i saobraćaj za teretna vozila koja su teža od 3,5 tone s ciljem bezbjednog obilježavanja komemorativnog skupa u Potočarima, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske.

Iz MUP-a Republike Srpske je precizirano da je prevoz eklozivnih materija zabranjen na putnim pravcima Drinjača-Konjević Polje-Milići, Vlasenica - međuentitetska linija Luke, Konjević Polje-Bratunac, Drinjača-Bratunac, Bratunac-Srebrenica, te Srebrenica-Zeleni Јadar.

Prevoz ovih sredstava zabranjen je danas i sutra, od 00.00 do 24.00 časova, navodi se u naredbi o zabrani prevoza eksplozivnih materija u drumskom saobraćaju s ciljem bezbjednog obilježavanja komemorativnog skupa u Potočarima koju je izdao ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač.

U saopštenju se naglašava da za ove dane u sjedištu Ministarstva, te u policijskim upravama i stanicama neće biti izdavana odobrenja za prevoz eksplozivnih materija.

Danas i sutra, na više magistralnih i regionalnih puteva zabranjen je saobraćaj za teretna vozila koja imaju više od 3,5 tone mase, s ciljem bezbjednog obilježavanja komemorativnog skupa u Potočarima.

Saobraćaj je danas zabranjen od 12.00 do 22.00 časa, a sutra od 5.00 do 20.00 časova, saopšteno je iz MUP-a.

U saopštenju se navodi da je danas zabranjen saobraćaj na dionicama granica Republike Srpske i Federacije BiH Luke-Vlasenica, Vlasenica-Konjević Polje i Konjević Polje-Bratunac.

Saobraćaj će sutra biti zabranjen na dionicama Karakaj-Vlasenica, Konjević Polje-Bratunac i Bratunac-Srebrenica.

Štab akcije "Srebrenica 2021" odrediće alternativne pravce i preusmjeriti saobraćaj teretnih vozila koja imaju više od 3,5 tone mase.

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм