Сарајево

Зашто сте дали паре: Човјека из БиХ преварио мајстор

  • Извор: Агенције
  • 18.12.2023. 11:02

У мајсторској групи у којој је окупљају мајстори и њихове потенционалне муштерије објављено је упозорење огорченог Сарајлије Белмина Х. којег је преварио познати мајстор из Високог.

Њих двојица су се погодили за посао адаптације купатила. Мајстор је већ два посла урадио конкретно код Белмина, док овај трећи није.

“Апелујем на све добре људе да добро пазе кога ће ангажовати за радове око куће и у њој. Дотични Фуад С. из Високог ми се понудио да одради овај посао и ја сам пристао на то јер није захтјевно и указао му повјерење. Из приложеног се може видјети колико је одступање зида од димензије и како је ишчупана водоводна цијев из лежишта. Обећао је да ће исправити ово, узео новац и након тога ме блокирао и није се више јављао. Поздрав свима и опрез!", написао је огорчени Белмин на Фејсбуку.

Његов пост изазвао је лавину коментара, а многи су се питали зашто је дао цијелу суму новца прије извођења радова.


У БиХ се продају тетоваже Маце Дискреције

У БиХ се продају тетоваже Маце Дискреције



“А зашто сте дали паре? Никада ми неће бити јасно да се аванс даје мајсторима који ништа своје не улажу. Брате заврши и кад завршиш плати!”,

“Препорука је закон, а ово по Фејсбуку богме климаво”,

“Пролазим кроз исто и врло брзо ћу објавити име дотичног и упозорити људе да више никада никог не превари као мене”,

“Људино сам си ето рекао да није захтјеван посао и тако ти је и урадио. Ти за свој новац си требао да преконтролишеш урађено прије плаћања”,

“Само такве треба постављати јавно, направити и неку листу таквих мајстора”,


Жесток судар, саобраћај обустављен, ауто уништен

Жесток судар, саобраћај обустављен, ауто уништен

“Ја сам се једном опекао са мајсторима и од тада добију паре само кад заврши посао и кад се све прегледа. Превараната на сваком ћошку”,

“Зна се коме се плаћа унапријед. Прво урадио посао па онда плати. Ако будеш задовољан даш на кафу. Готова прича”, само су неки од коментара.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Бизнис клуб

    '‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.