U organizaciji Udruženja inženjera "MOST"

Završene aktivnosti na prvoj panel diskusiji "Modern Road Construction" (FOTO)

  • Извор: АТВ
  • 07.06.2023. 18:18

Jučerašnjim izvođenjem radova na dionici magistralnog puta M1-101, Banjaluka1 - Banjaluka 2, završene su aktivnosti na prvoj panel diskusiji "Modern Road Construction" u organizaciji Udruženja građevinskih inženjera "MOST".

"Na licu mjesta smo imali priliku vidjeti najsavremenije materijale u oblasti niskogradnje, koji su bili ugrađeni pred očima učesnika panela, nakon čega se pristupilo uzorkovanju istih. Ostalo je još da se provede niz labaratorijskih ispitivanja koje bi trebalo da dokažu sve prezentovano na diskusijama koje su se održale prvi dan panela", kažu organizatori.

Ova dva dana, Banjaluka je bila regionalni centar kada su u pitanju asfalti i dodaci asfalta, gdje su predstavnici izvođačkih, projektantskih kao i javnih preduzeća iz čitavog regiona imali priliku nešto više vidjeti i čuti o materijalima koji predstavljaju budućnost kada su u pitanju kolovozne konstrukcije.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    ''Колико знате о онима који живе под будним оком јавности?Знате ли о чему маштају, шта су све прошли, у чему уживају, шта раде када су потпуно сами? Које тајне су спремни да открију? Колико су спремни да се оголе?

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:45 Серија: Ко те шиша (12+)

    Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Ел Чапо (16+)

    *Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:30 Серија: Ред Рок

    Серија: Ред Рок