Željka Cvijanović uputila telegram saučešća: Pukovnik Milutinović bio iskreni rodoljub

  • 19.03.2021. 17:55

Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović uputila je telegram saučešća povodom smrti pukovnika Vojske Republike Srpske Milovana Milutinovića, te istakla da će ovaj vojni starješina ostati upamćen kao iskreni rodoljub koji je svojim angažovanjem u Vojsci Srpske dao veliki doprinos u odbrani svog naroda i Republike Srpske.

"Iskreno sam ožalošćena tužnom viješću o smrti pukovnika Vojske Republike Srpske Milovana Milutinovića", navela je Cvijanovićeva u telegramu saučešća upućenom porodici preminulog i Organizaciji starješina Vojske Republike Srpske, čiji je bio predsjednik.

Cvijanovićeva je naglasila da Milutinovićev odlazak predstavlja veliki gubitak za porodicu i prijatelje, Organizaciju starješina Vojske Republike Srpske, ali i za srpski narod.

"U ime građana Republike Srpske i u svoje ime, upućujem vam izraze najdubljeg saučešća", navela je Cvijanovićeva u telegramu.

Od posljedica virusa korona, u 73. godini života preminuo je pukovnik u penziji i doktor političkih nauka, predsjednik Organizacije starješina Vojske Republike Srpske Milovan Milutinović. 

Тагови:
  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем

    ‘Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем’ преглед је седмице са пажљиво одабраним актуелним темама, коментарима, саговорницима и занимљивим приступом најважнијим информацијама из земље, региона и свијета.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    Серија: Љубавни залогаји (12+)

  • 20:30 Филм: Влаком према југу (12+)

    '' Филм: Влаком према југу (12+)

  • 22:00 Серија: Насљедници (12+)

    'Серија: Насљедници (12+)

  • 23:00 Серија: Ред Рок (16+) (Р)

    Серија: Ред Рок (16+) (Р)