Са малишанима

АТОС БАНK Свјетски дан штедње обиљежила у најљепшем друштву

  • Извор: АТВ
  • 31.10.2023. 16:08

АТОС БАНK а.д. Бањалука је и ове године обиљежила Свјетски дан штедње у најљепшем друштву, са најмлађим суграђанима. Ове године Банка је угостила ученике првог и четвртог разреда Основне школе „Вук Стефановић Kараџић“, за које је организован Дан отворених врата у оквиру којег су имали прилику да се упознају са начином рада и пословања Банке.

Весна Рачић, руководилац Филијале Бањалука у пратњи Службе маркетинга и комуникације ове Банке провела је дјецу кроз занимљиву банкарску руту, кроз коју су се између осталог упознали са важностима штедње, а све то кроз забавне приче прилагођене њиховом узрасту. Ученици су се имали прилику упознати и са начином функционисања уређаја који се налазе у оквиру самоуслужне зоне АТОС Банке. Филијала АТОС Банке у Модричи такође је угостила најмлађе суграђане и то из вртића „Наша радост“ из Модриче. Запослени Банке су малишанима приближили важност штедње и показали им како то изгледа један радни дан у Банци. 

За АТОС банку Свјетски дан штедње је јако важан датум, те су и ове године били домаћини ђеци, како би на вријеме постали свјесни вриједности новца и паметног управљања истим, а кроз занимљиве поруке запослени Банке су стимулисали ђецу и помогли им да започну са развијањем навика штедње. 

АТОС БАНK а.д. Бања Лука Свјетски дан штедње посветила је најмлађим штедишама  који су наша будућност и који су се уз дружење са запосленима забавили и изразили радост због чињенице да су имали прилику да се упознају са радом Банке, а овим поводом ученици су добили и пригодне поклоне.  

Све информације о штедним производима АТОС БАНK а.д. Бања Лука можете пронаћи на званичној интернет страници банке www.атосбанк.ба.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.