Продавнице обуће

Да ли ће Дајхман наставити да послује у БиХ?

  • Извор: Независне
  • 12.12.2023. 13:15

Након што су медији пренијели да ће Дајхман, један од водећих ланаца продавница обуће, затворити неке своје продавнице у матичној Њемачкој, из ове компаније су саопштили шта ће бити са продавницама у БиХ.

"Водећи ланац продавница обуће Дајхман, упркос бројним изазовима које доносе промјенљива регионална као и свјетска кретања, стабилно послује на тржишту БиХ, али и Групе у цјелости. Наша компанија остаје лидер на тржишту и наставља пружати врхунску услугу својим купцима", рекли су за "Независне новине" из ове компаније.

Додали су да с обзиром на њихову посвећеност квалитети, иновацијама и разноликости производа, задржавају статус највећег ланца продавница обуће у нашој земљи. 

"Наша пословна стратегија фокусирана је на задовољење потреба потрошача, омогућава нам да се прилагодимо промјенама у окружењу и останемо конкурентни на тржишту. Глобалне промјене и несигурни услови на тржиштима стварају изазове за пословање, али Дајхман је успјешно имплементирао стратегије ризика како би сачувао своју стабилност", казали су из Дајхмана.

Дајхман затвара продавнице: Њемачки гигант у нокдауну

Дајхман затвара продавнице: Њемачки гигант у нокдауну

Према њиховим ријечима, упркос изазовима, настављају улагати у локалну економију кроз отварање нових пословница и радних мјеста.

"У 2023. години Дајхман је отворио двије нове пословнице, док и у 2024. планира отварање истог броја, али и реновирање четири постојеће. Нови концепт продавница који је развијен у интернационалној сарадњи и који ће сада постепено обликовати изглед продавница је револуционаран. Модеран изглед, ефекат широког простора, палете њежних боја и пуно простора за спортску обућу - својим новим дизајном продавница, компанија Дајхман чини још један корак у будућност. Трговац обућом се добро позиционирао на тржишту у претходних десет година и остварио промет од 39,12 милиона КМ у фискалној 2022. години. То значи повећање продаје од скоро 21 одсто у односу на 2021. годину (32,36 милиона КМ)", истакли су из компаније.

Навели су да је првих 10 година пословања на бх. тржишту показало снагу компаније, те фантастичне резултате којим су допринијели вјерни купци.

"Дајхман је купцима омиљено мјесто гдје могу наћи одличан омјер цијене и квалитете, на који смо увијек врло фокусирани, као и наше јасно позиционирање, да смо и у изазовним временима атрактивни и први избор нашим купцима. Као стабилна компанија која у плану има раст и развој пословања, купцима у БиХ гарантујемо да ће и у наредном периоду уживати у куповини и богатом избору обуће за цијелу породицу", закључили су из ове компаније.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 12:15 Аутошоп магазин (Р)

    За љубитеље аутомобилизма, ауто тржишта и најновијих информација о вашем љубимцу.

  • 12:40 Емисија: Народ прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић.

  • 13:10 Емисија: Енерго клуб (Р)

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 13:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

    Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.