ERS

Građani zainteresovani za solarne panele, produžen rok za prijave

  • Извор: АТВ
  • 14.09.2022. 14:54

Rok za prijave za program energetske održivosti domaćinstava i privrede produžen je do 15. oktobra zbog velikog interesovanja, saopšteno je u Elektroprivredi Republike Srpske.

Poziv za angažman agenata za promociju

Predmet Javnog poziva za promociju Programa

MH „Elektroprivreda RS“ Matično preduzeće a.d. Trebinje (u daljem tekst: MH ERS MP) u okviru projekta „Program energetske održivosti domaćinstava“ (u daljem tekstu: Program) raspisuje Javni poziv za promociju Programa (u daljem tekstu: Javni poziv) kojim poziva zainteresovane građane Republike Srpske da posjete jedan od 45 šaltera javnog snabdijevanja kako bi se prijavili za promociju ovog Programa.

MH ERS MP kroz aktivnosti na realizaciji ovog vrlo značajnog projekta za cijelu Republiku Srpsku želi doći do svakog domaćinstva te građanima pružiti detaljnije informacije o Programu.

Pravo učešća u Javnom pozivu

Pravo da budu promoteri Programa imaju svi nezaposleni punoljetni građani Republike Srpske, a na osnovu Javnog poziva će biti angažovano 400 promotera.

Obuka Promoterima

Budući promoteri će proći obuku koja će se održati na više lokacija širom Republike Srpske od strane stručnih lica MH ERS MP. Sa odabranim kandidatima (budućim promoterima) će se zaključiti Ugovor o djelu u kome će biti definisani uslovi i način finansijske nadoknade po završenim aktivnostima promocije.

Način podnošenja prijave

Zainteresovani građani treba da dođu na jedan od 45 šaltera javnog snabdijevanja i sa sobom ponesu važeći identifikacioni dokument, te popune prijavu kojom izražavaju svoju zainteresovanost za ovaj javni poziv odnosno poslove promotera Programa.

Rok za podnošenje prijave

Rok za podnošenje prijava je 7 dana od dana objavljivanja javnog poziva.

Ostale informacije

Javni poziv će biti objavljen na oglasnoj tabli MH „ERS“ MP, internet stranici MH „ERS“ MP (www.ers.ba/solarprojekt) i putem medija.

Sve informacije u vezi Javnog poziva možete dobiti na jednom od 45 šaltera javnog snabdijevanja.


Тагови: