Бинго уложио десет милиона КМ у реновирање тржног центра

Гранд центар постаје грандиознији Бинго Сити Центар Илиџа

  • Извор: АТВ
  • 19.04.2024. 12:42

Бинго Сити Центар Илиџа данас је званично отворио врата за све посјетитеље. Сарајевска општина Илиџа тако је добила модеран тржни центар у којем ће њени, али и грађани других општина те многобројни туристи, моћи доживјети врхунско искуство куповине. 

Компанија Бинго аквизирала је Гранд Центар Илиџа у августу прошле године, који је у протеклом периоду доживио значајну трансформацију. Током процеса модернизације највећи домаћи малопродајни трговачки ланац у овај објекат уложио је више од десет милиона КМ, те су реализовани обимни радови. Настављена је пракса поштивања стандарда из области енергетске ефикасности, те заштите и очувања околиша, те је Бинго Сити Центар Илиџа опремљен најсавременијим системом гријања, хлађења и вентилације. Овим је значајно унапријеђена његова функционалност. Поред унутрашњости, радови ће обухватити и вањску фасаду тржног центра, која ће свој коначни, освјежени изглед добити у наредним мјесецима. 

"Улагањем у центар и обогаћеним садржајем покренута је трансформација центра у Бинго Сити Центар Илиџа, који у својој понуди сада има и Бинго плус маркет који нуди врхунско искуство куповине. На овај начин желимо осигурати да центар постане не само мјесто за шопинг, већ и простор за дружење, забаву и разне друге догађаје и друштвене активности“, казала је испред компаније Бинго Татјана Пауноски. 

Дуги низ година овај тржни центар представљао је важно шопинг одредиште како за локално становништво Кантона Сарајево, тако и за остале бројне посјетитеље из земље и иноземства. 

"Својом повољном локацијом у близини хотела и туристичких атракција, очекујемо да ће БЦЦ Илиџа наставити привлачити многе, с битним изузетком: што смо сада посјетиоцима приуштили знатно комфорнији и ексклузивнији угођај. Разноликом и обогаћеном понудом продавница, ресторана и забавног садржаја нашим гостима омогућавамо да на једном мјесту пронађу све што им је потребно“, казао је Един Тињак, менаџер БЦЦ-а Илиџа. 

Након званичне церемоније и пресијецања врпце Бинго Сити Центар је за госте уприличио разне занимљиве садржаје и атрактивне погодности чиме је увеличао свечаност отворења. 

Бинго Сити Центар заузима површину од 26.000 квадратних метара, располаже са 260 паркинг мјеста у гаражи, а ускоро се очекује отварање и дјечије играонице на површини већој од 300 квадратних метара.  

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: