Udruženje ekonomista

Jahorina ekonomski forum biće posvećen ekonomiji novog doba

  • 04.02.2019. 16:12

Četvrti Jahorina ekonomski forum o temi "Ekonomija novog doba - digitalizacija i komunikacione tehnologije kao baza ekonomskog razvoja" biće održan 23. i 24. aprila u organizaciji Udruženja ekonomista Republike Srpske - SVOT (SWOT).

Izvršni direktor ovog udruženja Saša Grabovac očekuje da će ovogodišnji Forum biti najuspješniji do sada. 

"Ovogodišnja tema Foruma veoma je interesantna i može se reći da se donekle i sama nametnula, imajući u vidu svjetske trendove, ali i trendove u našem okruženju", naveo je Grabovac. 

On je najavio da će uskoro biti objavljena agenda Foruma sa svim temama, te da će ove godine među predavačima biti domaći stručnjaci i eksperti iz regiona i svijeta, među kojima i zvučna imena koja se ne viđaju često na ovim prostorima. 

Iz Udruženja ekonomista Republike Srpske saopšteno je da se ovogodišnji Forum organizuje u saradnji sa Savezom ekonomista Srbije, a pod pokroviteljstvom predsjednika Republike Srpske i predsjedavajućeg Predsjedništva BiH.

  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм