Petog i šestog juna

MOST i Heksagon realizuju panel diskusiju pod nazivom "Modern Road Construction"

  • Извор: АТВ
  • 04.06.2023. 12:29

Udruženje građevinskih inženjera MOST i Udruženje građana Heksagon u periodu od petog do šestog juna ove godine realizovaće panel diskusiju s praktičnom primjenom pod nazivom "Modern Road Construction".

Panel diskusija biće održana petog juna u hotelu Meriot s početkom od devet časova, kada su i predviđene izjave za medije, dok će šestog juna s početkom takođe od devet časova, početi ugradnja prezentovanih materijala u putne konstrukcije (Tranizit, ukrštanje ulica Ranka Šipke i Krajiških brigada).

Na samom panelu biće obrađeno sedam tema od kojih svaka ima za cilj prezentovanje materijala koji se koriste za modernije i bolje putne konstrukcije.

Predavači će biti predstavnici vodećih svjetskih firmi iz oblasti niskogradnje. Između ostalih, kompanije iz kojih dolaze predavači su: Saint Gobain, STM, Forta Fi, CTS, Naue, HSH Chemie Itermica SpA, STM i ALtekma Group.  

Cilj ovog događaja je razmjena isksustava o modernim materijalima i tehnologijama koji se koriste u niskogradnji i služe da poboljšaju kvalitet, bezbjednost i trajanje asfaltnih konstrukcija uz vođenje brige o ekološkim karakteristikama.

Na samom događaju biće prisutno preko 100 učesnika iz Republike Srpske, FBiH i zemalja regiona. Učesnici mahom dolaze iz projektantskih i izvođačkih kompanija, Arhitektonsko-građevinsko-geodetskog fakulteta Univerziteta u Banjaluci, institucija Republike Srpske i FBiH i drugi.

Тагови:
  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.