ATV

Petog i šestog juna

MOST i Heksagon realizuju panel diskusiju pod nazivom "Modern Road Construction"

 • Izvor: ATV
 • 04.06.2023. 12:29

Udruženje građevinskih inženjera MOST i Udruženje građana Heksagon u periodu od petog do šestog juna ove godine realizovaće panel diskusiju s praktičnom primjenom pod nazivom "Modern Road Construction".

Panel diskusija biće održana petog juna u hotelu Meriot s početkom od devet časova, kada su i predviđene izjave za medije, dok će šestog juna s početkom takođe od devet časova, početi ugradnja prezentovanih materijala u putne konstrukcije (Tranizit, ukrštanje ulica Ranka Šipke i Krajiških brigada).

Na samom panelu biće obrađeno sedam tema od kojih svaka ima za cilj prezentovanje materijala koji se koriste za modernije i bolje putne konstrukcije.

Predavači će biti predstavnici vodećih svjetskih firmi iz oblasti niskogradnje. Između ostalih, kompanije iz kojih dolaze predavači su: Saint Gobain, STM, Forta Fi, CTS, Naue, HSH Chemie Itermica SpA, STM i ALtekma Group.  

Cilj ovog događaja je razmjena isksustava o modernim materijalima i tehnologijama koji se koriste u niskogradnji i služe da poboljšaju kvalitet, bezbjednost i trajanje asfaltnih konstrukcija uz vođenje brige o ekološkim karakteristikama.

Na samom događaju biće prisutno preko 100 učesnika iz Republike Srpske, FBiH i zemalja regiona. Učesnici mahom dolaze iz projektantskih i izvođačkih kompanija, Arhitektonsko-građevinsko-geodetskog fakulteta Univerziteta u Banjaluci, institucija Republike Srpske i FBiH i drugi.

Tagovi:
 • 08:00 Serija: Prevrtljivo srce (R)

  Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

 • 08:50 Centar dana (R)

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 10:15 Teletrgovina

  Teletrgovina

 • 10:30 Lovački saveti

  TV serijal "Lovački saveti" se bavi savetima za lovce i one koji bi to da postanu.

 • 10:50 Teletrgovina

  Teletrgovina

 • 11:00 Serija: Veličanstveni vijek: Kosem (12+)

  Trideset sedam godina od smrti Sulejmana Veličanstvenog započinje zapanjujuća priča o vladarici Osmanskog Carstva Mahpeyker Kösem Sultan.