Халкидики

Невјероватни огласи: Станови у Грчкој с погледом на море јефтинији него у Бањалуци

  • Извор: Курир
  • 19.11.2023. 15:52

Грчка љетовалишта годинама уназад су најпопуларнија дестинација међу туристима из нашег региона, а интересовање за куповином некретнина поред мора у овој земљи расте из године у годину.

Много Срба се одлучило да пазари стан у Грчкој, а главни разлог је што су цијене приступчне.

Цијене квадрата у Грчкој у просјеку ниже од већине земаља у Европи. Квадрат се креће од 1.000 евра, па тако одличну некретнину можете да нађете до 50.000 евра, а гарсоњеру и до 30.000 евра.

Огласи су пуни јефтиних некретнинина уз обалу у овој земљи, па је тако и неколико огласа на ТикТоку изазвало велико интересовање. Ријеч је о некретнинама на Халкидикију, а цијене ће вас изненадити.

Ријеч је о апартманима са погледом на море. На видео снимку који је објављен види се опремљена кухиња, дневна соба и трпезарија, као и тераса са које се пружа прелијеп поглед ка мору. У овој објави није прецизирано колико стан има квадрата, а цијена овог апартмана износи само 35.000 евра.


Најављено ново поскупљење: Свињокољ постаје још папренији

Најављено ново поскупљење: Свињокољ постаје још папренији

Објављен је још један оглас са исте дестинације, гдје је наведено да цијена апартмана износи 49.000 евра. Као и у претходном, стан на видео снимку није детаљно приказан, осим терасе, погледа на море и простране собе.

Оваквих и сличних понуда у Грчкој не мањка. Објављен је још један оглас апартмана, у ком је наведено да се стан од 28 квадрата подаје за само 35.000 евра, а на видео снимку се види само једна соба која је опремљена.

Судећи по коментарима, многи су скептични. Тврде да су понуде превише добре да би биле истините. Неки сумњају и да је ријеч о закупу на годину дана, јер им је тешко да повјерују у овако ниске цијене квадрата.

Агенција је у објавама навела да је за детаљније информације потребно њих контактирати путем поруке, пише "Курир".

Уколико су ове цијене тачне, то значи да је квадрат некретнина скоро дупло јефтинији него у Бањалуци.

Пратите нас и путем Вибера