Izbor najuspješnijih u privredi RS

Nova banka dobila nagradu za najveći plasman kredita u privredi

  • Извор: ПР
  • 01.04.2022. 13:26

Privredna komora Republike Srpske, na tradicionalnoj manifestaciji „Izbor najuspješnijih u privredi RS za 2021. godinu“, koja je održana 30. marta, u Banjoj Luci, dodijelila je priznanja najuspješnijim privrednim društvima koja su u protekloj godini ostvarila zapažene rezultate u poslovanju.

Novoj banci AD Banja Luka dodijeljeno je posebno priznanje za najveći plasman kredita u privredi Republike Srpske u 2021. godini. Iako je Banka kreditirala privredu cijele Bosne i Hercegovine, posebno se ističe iznos plasiranih sredstava u privredu Republike Srpske u iznosu od 691,6 miliona KM. Ova nagrada je potvrda da Nova Banka dugi niz godina kontinuirano ostvaruje izuzetno pozitivne poslovne rezultate uz visok stepen profesionalnosti i etičnosti, uvažavajući svoje poslovne partnere i klijente.

Nagradu ispred Nove Banke primio je predsjednik Uprave Banke Siniša Adžić.

„Izuzetno sam ponosan na tim Nove Banke i velike uspjehe koje smo postigli zajedničkim snagama i ova nagrada je motiv da i dalje opravdavamo povjerenje klijenata. Kao dugoračan  partner i oslonac privredi i građanima, nastojimo da odgovorimo njihovim potrebama, ali istovremeno i našom savjetodavnom ulogom unaprijedimo njihovo upravljanje finansijama“, zaključio je Adžić.

Тагови: