Привредна комора Републике Српске

Новој банци признање за највећи пласман кредита

  • Извор: АТВ
  • 01.04.2024. 11:25

Привредна комора Републике Српске, на традиционалној манифестацији „Избор најуспјешнијих у привреди Републике Српске за 2023. годину“, додијелила је признања најуспјешнијим привредним друштвима која су остварила запажене резултате у пословању.

Новој банци АД Бања Лука додијељено је посебно признање за највећи пласман кредита привреди Републике Српске у 2023. години, а уручено је предсједнику Управе Синиши Аџићу.

Снага успјеха Нове банке лежи у партнерским односима са правним лицима и грађанима, које годинама гради као највећа домаћа банка. Послујући одговорно, остварује значајне резултате, штитећи капитал и интересе корисника, ефикасно управљајући ликвидношћу и депозитима, што представља додатну сигурност и стабилност за наше тржиште.

Дјеловање Нове банке усмјерено је на пружање снажне кредитне подршке свим пословним субјектима који имају потенцијал да унаприједе привреду.

Са око 700 запослених, показује спремност да расте заједно са својим корисницима и њиховим идејама, али и да подржи оне који тек почињу.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 12:55 Емисија: Досије (Р)

    У новој сезони отварамо случајеве убиства која су потресла регион, причамо о некажњеним ратним злочинима, који чекају правду, портретишемо хероје нашег и прошлог времена, доносимо велике приче 'малих' људи, говоримо отворено о тешким темама.

  • 13:30 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    ''Кроз објектив камере вођени авантуристом, путописцем и симпатичним пустоловом Робертом Дацешином завирићемо у најзабаченије дијелове свијета.

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р)

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.