Регистровано 900 предузетничких радњи

Основано Удружење предузетника у Зворнику

  • Извор: АТВ
  • 31.03.2024. 19:20

Предузетничка дјелатност једна је од носилаца развоја у Зворнику. Град у коме је регистровано 900 предузетничких радњи показује да је ријеч о великом људском интелектуалном и привредном потенцијалу. Све то је створило потребу за њиховим удруживањем и заједничким дјеловањем.

"Ако узмемо у обзир да само два радника свака радња запошљава, то је значајан број радних мјеста,  а ја знам и предузетнике који имају по 10 -15 радника. Велики је број запослених у предузетничком сектору, а такође зворнички предузетници нису дуги низ година никако организовани", рекао је Радан Томић из Удружења предузетника Зворник.

Зворник је један од градова који у фокусу држи привредни развој и значајна су издвајања из буџета за подстицање привреде и предузетништва.

"Предузетници су битан фактор привредног развоја. Њих овдје у Зворнику има 900 предузетника са преко 1000 запослених, тако да је град обавезан да пружи подршку, ево ми ћемо им пружити подршку, обезбиједити локацију, канцеларију, њено опремање", рекао је Бојан Ивановић, градоначелник Зворника.

Удружење представља спону између предузетника, Градске управе, виших нивоа власти, а биће усмјерено на представљање проблема и потешкоћа, као и сугестија, као би сви заједно унаприједили привредни амбијент града Зворника.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    'Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда. Прича прати стјуарте, стјуардесе, механичаре и пилота имагинарне авиокомпаније.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.