Neophodne promjene

Pešić: Smijaće nam se oni lijevo od nas prema Italiji

  • Извор: АТВ
  • 24.07.2023. 17:46

Selektor Srbije Svetislav Pešić objavio je spisak košarkaša pred Mundobasket.

Na spisku, kao što je i najavljivano nema najveće zvijezde Nikole Jokića.

Pešić je otvorio dušu i iskreno pričao o srpskoj košarci koju ne vidi na dobroj stazi ako nastavi ovim putem.

"Ne popravimo li se mi, u srpskoj košarci, odmah da znate da su najbolji dio srpske košarke igrači. A, znam njihove mane i kvalitete, i ljudske i košarkaške. Trenirao sam puno i naših, i debele i mršave, i Holanđane i Australijance, ali ja vam tvrdim da su naši igrači najbolji dio košarke. To vam tvrdim kao zvanični selektor, još uvijek zvanični, ne promijeni li se ova košarka u Srbiji, svi ćemo biti srećni ako se i kvalifikujemo", rekao je Pešić.


Pešić objavio spisak: Definitivno bez Jokića

Pešić objavio spisak: Definitivno bez Jokića

On je dodao da ako ne bude promjene, neće biti ni medalja.

"Vi to dobro znate. Imamo situaciji u Srbiji, košarka postaje sredstvo za ciljeve, a nije cilj. Kada je bila cilj, bilo je uspjeha. Ako se to ne popravi, smijaće nam se oni sa suprotne strane, lijevo od nas prema Italiji. Podržite ove igrače, imaju srce, znanje i talenat", istakao je selektor.

Пратите нас и путем Вибера

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    ''Колико знате о онима који живе под будним оком јавности?Знате ли о чему маштају, шта су све прошли, у чему уживају, шта раде када су потпуно сами? Које тајне су спремни да открију? Колико су спремни да се оголе?

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:45 Серија: Ко те шиша (12+)

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Ел Чапо (16+)

    *Серија: Ел Чапо (16+)