Рајанер

Пет нових летова са бх. аеродрома: Познате цијене

  • Извор: Кликс
  • 28.11.2023. 16:27

Представници највеће европске нискобуџетне авиокомпаније Рајанер и Међународног аеродрома у Сарајеву одржали су заједничку конференцију за медије на којој су представљени планови будуће сарадње.

Рајанер ће из Сарајева летјети на пет нових дестинација и то у Гетеборг, Лондон, Брисел, Меминген и Милано.

Резервација карата биће доступна по цијени од 30 евра.

Присутнима се обратио директор Међународног аеродрома у Сарајеву Алан Бајић.

"Изузетно ми је задовољство што смо данас овдје како би објавили да са Међународног аеродрома у Сарајеву полијеће једна од највећих авиокомпанија у Европи и да имамо нове дестинације које ће пружити авиокомпанија Рајанер. Кажем највећа европска компанија зато што лети у 40 држава, 230 аеродрома и имају преко 3.000 операција дневно", рекао је Бајић.

Додао је да је у фискалној години Рајанер превезао 183 милиона путника.


АТВ открива детаље акције

АТВ открива детаље акције "Кар гејм": Ухапшен Перо Лопов

"Данашњи догађај је резултат вишемјесечних преговора тимова Међународног аеродрома у Сарајеву и Рајанера", рекао је.

Захвалност је упутио и директору Рајанера и менаџменту компаније који су препознали потенцијал овог аеродрома за пословну сарадњу.

Медијима се обратио и директор авиокомпаније Рајанер Џејсон Мекгинес.

"Ово је један од добрих дана када долазите да најавите добре вијести и промијените лице једног града. Желим да најавим пет нових рута са 200.000 путника годишње. Предуго је Сарајево било под опсадом скупих авиопревозника и то се данас мијења. Свако од нас из Рајанера је пресретан што ћемо од априла почети са новим рутама", рекао је Мекгинес.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм