Počela sa radom Filijala Nove banke u Ribniku

  • Извор: АТВ
  • 22.06.2023. 13:09

Početak rada Filijale Nove banke Ribnik svečano je obiježen juče 21. juna, čime je mreža Nove banke postala bogatija je za još jednu poslovnicu.

Radni kolektiv Banke dobio je pojačanje u vidu novih zaposlenih radnika, koji će svojim znanjem, vještinama i novom energijom doprinijeti da Nova banka raste zajedno sa korisnicima svojih usluga. Otvaranje poslovnice realizovano je sa ciljem unapređenja mreže poslovnica i kvalitetnijeg zadovoljavanja bankarskih potreba fizičkih i pravnih lica, te javnog sektora.

“Širenjem mreže poslovnica i bankomata jačamo lidersku poziciju na tržištu. Danas se nalazimo ispred 120m2 moderno uređenog i funkcionalnog prostora, gdje građani i pravna lica mogu da koriste sve naše usluge. Prepoznali smo potrebu postojećih klijenta koji poslovno i teritorijalno gravitiraju na ovoj lokaciji, ali istovremeno cilj nam je poželjeti dobrodošlicu i kvalitetnom uslugom i odnosom prema koriscnima privući nove saradnike i korisnike naših proizvoda i usluga”, izjavio je povodom svečanog otvaranja Stefan Pajić, rukovodilac korporativnih komunikacija Nove banke.

Načelnik Opštine Ribnik Nebojša Karać i direktor Sektora za stanovništvo i upravljanje mrežom Miroslav Topić, simboličnim presijecanjem vrpce, ozvaničili su početak rada poslovnice. 

Kao najveća domaća banka na tržištu, Nova banka je prepoznata kao dugoročan partner i oslonac pravnim licima i građanima. Istovremeno, spremna je da podrži one čiji su rad i zalaganja usmjereni na dobrobit zajednice. Takvu vrijednost prepoznala je u Javnoj predškolskoj ustanovi „Srbija“ iz Ribnika, te je otvaranje poslovnice bila prilika da uruči donaciju, koju preuzela direktorica Nikolina Gatarić. 

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија

    ''''Серија

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.