Смањење трошкова

Подизање новца без накнаде у заједничкој мрежи банкомата Нове банке и Атос банк

  • Извор: ПР
  • 05.01.2024. 08:45

Нова банка АД Бања Лука и Атос банк АД Бања Лука, у заједничкој мрежи банкомата, омогућиле су бесплатно подизање готовине дебитним картицама обје банке.

На овај начин, за кориснике омогућен је приступ средствима на текућем рачуну без накнаде, на значајно већем броју банкомата у односу на појединачну мрежу Нове банке и Атос банк.

Заједничка мрежа банкомата представља корак напријед с циљем лакшег обављања финансијских трансакција. Поред тога што корисници обје банке без накнада могу подизати новац на преко 150 банкомата, осигурава се доступност већег броја банкомата на различитим локацијама, те се шири присутност обје банке.

Смањење трошкова и повећана доступност одраз су посвећености интуитивним и ефикасним рјешењима за лакши и бржи приступ новцу, што је у складу са визијом пружања најбољег искуства корисницима Нове банке и Атос банк.

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм