Креирани налози

Пореска управа Српске на друштвеним мрежама

  • Извор: АТВ
  • 07.03.2024. 12:22

Пореска управа Републике Српске креирала је званичне профиле ове институције на друштвеним мрежама, навели су у саопштењу.

Како су додали, циљ креирања налога на друштвеним мрежама јесте брже, квалитетније и ефикасније комуникација са пореским обвезницима, али и са цјелокупном јавности.

Профили Пореске управе Републике Српске краирани су на друштвеним мрежама Facebook, Instagram i на друштвеној мрежи X, а на овим профилима доминирају симболи Републике Српске, као и већ свима препознатљиви званични лого Пореске управе Републике Српске.

"Овим кораком, Пореска управа Републике Српске наставила је још раније започете активности на унапређењу комуникације са пореским обвезницима и свим грађанима Републике Српске, како би на транспарентан начин, тачно и правовремено, били информисани о свим активностима које проводи Пореска управа, као и свим новинама и резултатима у раду наше институције, плановима, измјенама прописа и другим информацијама које су од користи пореским обвезницима у Републици Српској, али и дијаспори“, наведено је у саопштењу.

У саопштењу додају да је Пореска управа Републике Српске, попут већине владиних институција, препознала значај и све предности комуникације путем друштвених мрежа које су посљедњих година у експанзији и постале су незаобилазан алат за комуникацију, о чему говоре подаци да већина пунољетних грађана Српске, који и јесу циљна група институције, има свој налог бар на једној друштвеној мрежи.

"А колико су интернет и друштвене мреже моћан алат за комуникацију, најбоље говори сљедећа статистика -  радију је требало 38 година да би достигао 50 милиона корисника, ТВ-у 13 година, интернету четири, док је Facebook достигао 200 милиона корисника за мање од годину дана. Дакле, предности кориштења друштвених мрежа су бројне и омогућавају да промовишете свој рад, повећате видљивост и репутацију своје организације, као и да изградите и учврстите однос са својом публиком, односно онлајн заједницом“, додали су у саопштењу.

Налози Пореске управе Републике Српске, који су креирани и пуштени у функцију, за почетак ће бити информативног карактера-

"Путем њих ћемо пласирати најважније информације и активности из Пореске управе, док ћемо у некој каснијој фази почети користити ове званичне профиле и као канале за двосмјерну комуникацију са пореским обвезницима“, закључено је у саопштењу.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем

    ‘Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем’ преглед је седмице са пажљиво одабраним актуелним темама, коментарима, саговорницима и занимљивим приступом најважнијим информацијама из земље, региона и свијета.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    Серија: Љубавни залогаји (12+)

  • 20:30 Филм: Влаком према југу (12+)

    '' Филм: Влаком према југу (12+)

  • 22:00 Серија: Насљедници (12+)

    'Серија: Насљедници (12+)

  • 23:00 Серија: Ред Рок (16+) (Р)

    Серија: Ред Рок (16+) (Р)