Beograd

Prodaje prelijepu kuću: Na placu moguće napraviti manji biznis, a cijena sitnica

  • Извор: Курир
  • 24.08.2023. 15:40

Kvadrat stana na teritoriji Grada Beograda papreno je skup i jednostavno ne pada. Isto je i sa kućama, posebno kad se uzme u obzir i cijena zemljišta.

A mnogi bi i u Beogradu žarko željeli svoje dvorište ili par ari oaze oko kuće.

Zato je na jednoj od Facebook grupa, koje okupljaju ljude koji bez posrednika žele da kupe ili prodaju svoju nekretninu, veliko interesovanje izazvala uknjižena kuća od 55 kvadrata, sa dvije odvojene jedinice, ostavom i placem od 6 ari.

Na placu su smokve, jabuke, grožđe, šipak, razno začinsko bilje i cvijeće, pa još i mali biznis sa prodajom voća i cvijeća može da se napravi.

Plus, zidani roštilj i česma u dvorištu, natkriven trijem, betoniran parking i krov nov sa 10 centimetara izolacije. Svud unaokolo su ruže.

"Potkrovlje je kompletno renovirano. PVC vrata i prozori. Višenamjenski prostor sa kuhinjom i odvojeno novo kupatilo", piše prodavac.

Prizemlje je u izvornom stanju, funkcionalno. Spavaća soba, trpezarija, kuhinja, WC, ostava sa zasebnim ulazom. Drveni prozori, blindirana ulazna vrata.


Dio BiH zahvatilo nevrijeme: Objavljena prognoza do ponedjeljka

Dio BiH zahvatilo nevrijeme: Objavljena prognoza do ponedjeljka

"Dvije kapije, sigurno, ušuškano, kuća se ne vidi sa ulice. U blizini je dom zdravlja, pošta, prodavnica, crkva i škola, a cijena 43.000 evra", dodaje prodavac.

Kuća se nalazi u Maloj Moštanici, koja pripada beogradskoj opštini Obrenovac i od najužeg centra Beograda udaljena je najviše 22 kilometra.

Dotle se stiže za oko pola sata.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 22:00 Серија: Насљедници (12+)

    'Серија: Насљедници (12+)

  • 23:00 Серија: Ред Рок (16+) (Р)

    Серија: Ред Рок (16+) (Р)