Air Serbia

Regionalna aviokompanija najavila jeftine letove za čak 67 destinacija

  • Извор: Агенције
  • 06.09.2023. 18:06

Air Serbia ima akciju jeftinih lijekova od 4. do 17. septembra za čak 67 destinacija.

Letovi se moraju ostvariti od 15.9. do 20.12. Za 39 evra po smjeru putnici će moći putovati do Banjaluke, Tivta, Podgorice, Skopja, Ohrida, Sarajeva, Ljubljane, Zagreba, Pule, Dubrovnika, Splita, Barcelone, Atene, Soluna, Bukurešta, Sofije, Tirane, Malte, Budimpešte, Herakliona, Chanie, Krfa, Rodosa, Napulja, Firence i Varne, prenosi "Zamaaero".

Za 49 evra po smjeru putnici će moći putovati do Štutgarta, Palma de Majorka, Palerma, Osla, Kopenhagena, Stokolma, Geteburga, Bolonje, Nirmberga, Hanovera, Dizeldorfa, Hamburga, Kelna, Venecije, Milana, Larnake, Baria, Katanje i Marseja.


Peskov: Vagner ne postoji

Peskov: Vagner ne postoji

Za 59 evra putnici će moći putovati do Salcburga, Liona, Ciriha, Brisela, Beča, Praga, Madrida, Valensije, Istanbula, Ankare, Barlina, Malage, Frankfurta, Lisabona i Izmira.

Za 69 evra putnici će letjeti do Amsterdama i Pariza, a za 79 evra do Londona. Na kraju za 89 evra letjeće do Kaira i Tel Aviva.

Ovo je istinski dobra akcija sa odličnim cijenama. U poređenju sa akcijama Air Montenegra koje idu u isto vrijeme, Air Serbia je jeftinija za 6 evra do Podgorice, za 15 evra do Ljubljane, za 31 evro do Ciriha i za 51 evro do Istanbula.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

    Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

  • 16:10 Наша Српска (Р)

    ''Сваког понедјељка у 18 часова и 20 минута у емисији 'Наша Српска' погледајте актуелне теме из привреде, туризма, здравља, културе и спорта из свих крајева наше земље.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Насљедници (12+) (Р)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)