"Poseban doprinos inovacijama u poslovanju sa pravnim licima“

Sberbank a.d. Banja Luka dobitnik nagrade Zlatni BAM za 2021. godinu

  • Извор: ПР
  • 21.09.2021. 12:35

Na manifestaciji "Večer bankara" najuspješnijim bankarskim kolektivima u Bosni i Hercegovini uručena su tradicionalna bankarska priznanja "Zlatni BAM", koja već 19. godinu, na osnovu godišnjih izvještaja nezavisnih revizora, dodjeljuje finansijsko-poslovni magazin "Banke i Biznis u BiH".

Sberbank a.d. Banja Luka dobitnik je nagrade Zlatni BAM za 2021. godinu, u kategoriji „Poseban doprinos inovacijama u poslovanju sa pravnim licima“.

Sberbank a.d.Banja Luka prati savremene trendove u bankarstvu, sa prioritetom praćenja tehnološkog razvoja i kontinuiranim radom na modernizaciji i unapređenju poslovanja. 

Putem digitalizovanih kanala u našim Samouslužnim zonama, klijentima  želimo omogućiti lakše i jednostavnije korišćenje naših usluga u svakom trenutku, na svakom mjestu, i bez dodatnih troškova 24 časa dnevno.

Samouslužne zone su postavljene u poslovnicama Banke ili na izdvojenim lokacijama u kojima se pored bankomata nalaze i uređaji za polog gotovine za pravna lica i Digitalni šalter.

Na uređajima za polog gotovine za pravna lica, klijenti mogu na brz i pozdan način položiti gotovinu u domaćoj valuti, uz omogućen prihvat papirnog novca i kovanica. 

Digitalni šalter omogućava klijentima automatizovano izdavanje standardizovanih potvrda i izvoda, plaćanje računa, i obavljanje gotovinskih transakcija.

„Veoma smo sretni i ponosni što je i ovaj aspekt našeg poslovanja prepoznat od strane renomiranog magazina i što smo dobitnici ove nagrade. Ovakve nagrade mogu samo biti dodatna motivacija da i dalje radimo na unapređenju digitalnih usluga, kako bi  klijentima olakšali svakodnevicu i pripremili se za izazove koji nas čekaju u budućnosti” izjavio je Gordan Đukić, direktor prodaje i mreže filijala Sberbank a.d. Banja Luka.

O Sberbank Rusija 

Sberbank Rusija je najveća banka u Rusiji i vodeća svjetska finansijska institucija. Sberbank upravlja skoro trećinom ukupne aktive ruskog bankarskog sektora, te je ključni finansijski pokretač nacionalne ekonomije i najveći depozitar u Rusiji. Ministarstvo finansija Ruske federacije je većinski vlasnik i glavni akcionar Sberbank, u čijem je vlasništvu 50% ukupnog akcionarskog kapitala, a ostale akcije su u vlasništvu sitnih akcionara. Sberbank ima više od 135 miliona klijenata fizičkih lica i 1 milion klijenata pravnih lica u 18 zemalja. Sberbank ima najveću distributivnu mrežu u Rusiji sa više od 14.100 filijala, te međunarodne poslovne operacije uključujući Zajednicu nezavisnih država, srednju i istočnu Evropu, Veliku Britaniju, Indiju, Kinu i druge zemlje.

O Sberbank Europe, Austrija 

Sberbank Europe grupacija (Sberbank Europe AG), sa sjedištem u Beču, je grupacija čiji je vlasnik 100% Sberbank Rusija. Sberbank Europe grupacija je prisutna na osam tržišta srednje i istočne Evrope (CEE): Austrija, Bosna i Hercegovina (Sarajevo i Banja Luka), Češka Republika, Mađarska, Slovenija, Hrvatska, Srbija i Njemačka. Banka posluje ukupno u 187 filijala i zapošljava preko 3.900 radnika. 

Službena internet stranica: www.sberbank.at


Тагови:
  • 12:15 Документарни програм

    ''Документарни програм

  • 13:10 Емисија: Досије (Р)

    Емисија која је дуги низ година дио нашег програма, 'Досије', расвијетљава догађаје у које мало ко смије да завири, проговора о актуелним темама о којима се ћути, распакује чињенице случајева злочина, криминала и корупције.

  • 13:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Филм

    'Филм