Француска

Сестре наручиле шпагете, апсурдна цијена их шокирала

  • Извор: Агенције
  • 08.10.2023. 14:04

Кесиди и Леа Армбрустер, сестре из Висконсина, које своја искуства са путовања дијеле на ТикТоку, биле су на југу Француске када су наручиле тјестенину (шпагете) с јастогом.

Њих двије уживале су у пловидби јахтом око луке у близини града Езе на југу Француске када је неко из њихове пратње наручио тјестенину с јастогом.

Остале су запањене након што су за један тањир добиле рачун од 506 евра (989.5 КМ).

Упркос томе што су очекивале дашак луксуза с обзиром на то да су биле у регији Азурне обале, цијена јела била је далеко изнад њихових очекивања.

Један члан њихове пратње одабрао је тјестенину с јастогом са бродског јеловника, али нису провјерили цијену прије тога те су остали шокирани када су добили рачун од 506 евра (989.5 КМ).


Фудбалер убијен у нападу Хамаса док је славио рођендан

Фудбалер убијен у нападу Хамаса док је славио рођендан

Сестре су од тада савјетовале другима да "живе и уче" из њиховог искуства.

У видеу који су подијелиле на ТикТоку, сестре су снимљене како узимају велики тањир тјестенине и носе га на своју унајмљену јахту.

Јело се састојало од обилне порције шпагета и пола свјеже куваног јастога.

Док су снимале тај екстравагантни оброк, демонстрирале су како извадити месо јастога из оклопа прије него што су почеле јести.

Висока цијена оброка изазвала је чуђење њених пратилаца, а неки су истакли да би се "онесвијестили" због цијене.

"Дословно реп јастога и шпагете са стране", "Ти састојци вриједе око 19 евра (више од 37 КМ)", коментарисали су, пише "Мирор".

@thevacationtwins Replying to @Katie lol back to the €500 pasta conversation…💀 #girlmath #fyp #traveltiktok #traveltok #southoffrance #foryou #funnytiktok #americantiktok #collegefriends #americansabroad #europeansummer #traveleurope #girlstrip ♬ original sound - The Vacation Twins

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:40 Серија: Љубавни залогаји(12+) (Р)

    ’Љубавни залогај’ узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и нови симпатични ситком.

  • 17:00 Серија: Вода у праху (Р) (12+)

    Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 17:50 Емисија: На ивици терена (Р)

    Наши 'златни момци' Андреј Кнежевић и Иван Драгичевић упознаће вас са искуствима играча, њиховим циљевима, жељама, и приближити вам живот великих српских спортиста који су се већ уписали у историју највећих европских клубова.

  • 18:20 Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.