В.д. директора ИРБ-а

Врховац: СЕТ значајан за промоцију цијеле Српске

  • Извор: СРНА
  • 20.03.2024. 14:57

Вршилац дужности директора Инвестиционо-развојне банке Републике Српске (ИРБ) Дражен Врховац рекао је данас у Требињу да је је Пети Самит енергетике - СЕТ 2024 догађај који је значајан за промоцију Требиња, Херцеговине и цијеле Републике Српске.

Врховац је новинарима рекао да Требиње треба да буде поносно што је домаћин овако значајном регионалном догађају као што је СЕТ.

"Самит има велику снагу. Знамо то из нашег искуства, јер кад ИРБ Српске организује нашу инвестициону конференцију `Инвест Српска` долазе нам многи гости, акредитује се 50-60 новинара из Европе и свијета, зато што смо атрактивни и занимљиви. Требиње треба да буде поносно што је домаћин оваквом догађају“, рекао је Врховац.

Додик отворио СЕТ:

Додик отворио СЕТ: "Српска има потенцијал који ћемо штитити“

Врховац је упутио честитке људима који су прије пет година имали храброст и визију покретања једног овако снажног догађаја који се данас у пуном капацитету потврђује.

Предсједник Републике Српске Милорад Додик данас је свечано отворио СЕТ који ће током два наредна дана окупити 1.000 учесника из 11 земаља, као и представнике 200 компанија.

Званичници „Електро-Бијељине“ на СЕТ-у: Упознавање са савременим трендовима у енергетици

Званичници „Електро-Бијељине“ на СЕТ-у: Упознавање са савременим трендовима у енергетици

У раду тродневног Самита чији је слоган "Енергетска повезаност западног Балкана" учествоваће најеминентнији стручњаци за енергетику из региона.

Програмом Самита предвиђен је низ панела, разговора, али и пословних сусрета на маргинама.

Самит енергетике у Требињу организују Електропривреда Републике Српске и компанија СЕТ под покровитељством Министарства енергетике и рударства Републике Српске, Министарства привреде и предузетништва Републике Српске и Министарства спољне трговине и економских односа у Савјету министара, а генерални спонзор је "Елнос група" из Бањалуке.

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм