RADNIM DANOM U 16:50

CENTAR DANA: Najbolje popodnevno druženje

  • Izvor: ATV
  • 08.12.2022.12:55

Svakog radnog dana u našem 'Centru dana' donosimo aktuelnosti, inspirativne priče, razgovaramo sa običnim ljudima i otkrivamo njihove neobične sudbine i živote, družimo se sa zvijezdama i vaše popodne pretvaramo u najbolje odmaranje i uživanje.

Izdvajamo za četvrtak, 8. decembar:

‘Autoputevi Republike Srpske' uveli olakšice za osobe oboljele od rijetkih bolesti i osobe sa invaliditetom - oslobodili su ih od plaćanja putarine, ne samo za putovanje u svrhu liječenja, nego i za putovanje u svrhu posla.

Razgovaramo sa direktorom Slobodanom Stanarevićem o tome ko sve ima pravo na oslobađanje od plaćanja putarine, izuzev kategorija definisanim Zakonom o javnim putevima, kao i o planovima za naredni period.

Fond zdravstvenog osiguranja odobrio je nabavku za devet novih lijekova za osam rijetkih bolesti kako bi korisnici mogli nastaviti sa liječenjem. Koje rijetke bolesti su obuhvaćene ovom nabavkom i kako oboljeli mogu doći do ljekova?

Vakcinacija protiv sezonskog gripa u punom jeku - ostalo samo nekoliko doza.

Razgovaramo sa dr Sinišom Kovačevićem, predsjednikom Udruženja stomatologa Republike Srpske, koji organizuje 10. decembra godišnji simpozijum ‘Teamplay’.

Istražujemo: Koliko pažnje poklanjamo kićenju jelke, kakva je ponuda ukrasa, te kako se kreću cijene?

Sve o zumbi: Koliko je zumba kvalitetan način treninga i ko sve može da je trenira?

Očekuje vas još mnogo zanimljivih priča, a one najbolje pogledajte na našoj Facebook stranici Centar dana.

'Centar dana' se ne propušta – radnim danom u 16 časova i 50 minuta.

Tagovi: