SUBOTA U 22:30

CRIMINAL ACTIVITIES: Posao vrijedan rizika?

  • Извор: АТВ
  • 18.02.2023. 12:00

'Criminal Activities' je američki kriminalistički triler iz 2015. u režiji Jackie Earle Haley , a prema scenariju Roberta Lowella.

Četiri mladića obnavljaju prijateljstvo i kuju plan da ulaže ogromnu svotu pozajmljenog novca u kompaniju, na osnovu insajederskih informacija, za koju je garantovano da će vratiti taj rizični kapital desetostruko ili više. No, kompanija iznenada prestaje sa radom pod pritiskom federalnog nadzora, a u igru se ubacuje mafijaš Eddie koji im nudi izlaz iz situacije. Oni im daje zadatak kojom će isplatiti dug - da kidnapuju i drže čovjeka 24 sata prije nego što ga predaju Eddieju i njegovoj ekipi. Ni tu nije kraj prepreka – žrtva otmice rodbinski je povezana sa kraljem podzemlja. Sve što je do tada izgledalo jednostavno, postaće komplikovano, a sve što je do tada bio zajenički cilj postaće oružije za nepredvidivu borbu za goli život. Film je dobio pomiješane kritike – od onih da je to klasični triler u pomalo neklasičnoj formi, do onih da Travolta nikako nije izbor za mafijaškog šefa. Ono što ga zasigurno izdvaja od drugih je neočekivana dinamika radnje, prilično narativna forma, ali dakako i odlična gluma.

'Criminal Activities' subota u 22 časa i 30 minuta.

Тагови:
  • 21:00 Серија: Насљедници (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 22:00 Филм

    ''''Филм

  • 00:10 Ноћни програм

    Ноћни програм