УТОРАК У 20:10

ДОСИЈЕ: Брутално убиство у Приједору

  • Извор: АТВ
  • 19.02.2024. 17:00

'Досије' доноси детаље бруталног убиства у Приједору, а које се десило у јануару прошле године. На прву се вјеровало да је ријеч о пожару, но ватра није сакрила језиву истину. Пронађено је тијело жене, која је избодена ножем па угушена трулексом, а како би прикрио трагове након убиства, убица је запалио стан.

Причамо о изборној години у Сребреници, која је донијела политичке немире. Српског јединства нема ни на помолу, a у томе су прилику видјели Бошњаци, којима одговара раздор међу Србима. Уље на ватру долијевају странци. Како би могли да изгледају локални избори у Сребреници и ко је камен спотицања на путу до српског јединства?

Емисију уређује и води Вања Василић.

'Досије' уторком у 20 часова и 10 минута.

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм