DANAS U 14

DUGO SAM TE ČEKAO: Sudbinska ljubav prelazi sve prepreke

  • Извор: АТВ
  • 01.03.2022. 09:10

Da li postoji sudbinska ljubav? Da li postoje dva tijela, dvije duše i dva srca koja se iznenada sretnu i započnu putovanje svoje ljubavi, koja ruši sve prepreke i savladava sve izazove? Koja očarava? Koja ostavlja trag zauvijek?

Nova turska serija na programu ATV-a, 'Dugo sam te čekao' ('Seni Çok Bekledim')svakog radnog dana u 14 časova daće odgovore na ova bezvremenska pitanja, na zagonetnost ljudskog života – ima li zaista tako bajkovitih ljubavi u nimalo bajkovitim okolnostima?

Yasemin Türkmenli potpisuje režiju 13 epizoda, dramatičnih zapleta, gotovo trilelovskih 'cliffhanger' završetaka, po tekstu glavnog glumca i jednog od omiljenih turskih glumaca, Özcana Deniza kojeg poznajemo iz hit serija 'Istanbulska nevjesta', 'Slatko i opasno', 'Vatra i voda', 'Ljubav boli', koji je za svoju vrhunsku glumu već sada dobio je mnogobrojne nagrade, prije svega na poznatim filmskim festivalima u Turskoj.

Priča prati živote Kadira (Özcan Deniz) i Ayliz (Irem Helvacioglu) i njihovih porodica, koje su upravo kao i njih dvoje sudbinski, naizgled nemoguće, isprepleteni. Onoga trenutka kada se ugledaju, njihova ljubav postaje jedini put kojim mogu i moraju ići, otkrivajući na njemu mnoge porodične tajne, prolazeći kroz mnoga iskušenja i stradanja.

Kadir i njegova porodica živjeli su u Istanbulu, kada ih je pred početak novog milenijuma zadesio tragični raspad prilikom razornog zemljotresa. Nekoliko mjeseci prije Kadirov otac umire, a majka Mihre (Lila Gürmen) udaje se za drugog čovjeka, Cemala (Mustafa Ugurlu). Usred zemljotresa se porađa, no na prevaru počinje da odgaja Erola (Ilhan Sen), za kojeg se godinama kasnije ispostavlja da nije njeno dijete. Kadir, odvojen od porodice, odrasta u Dohi sa jednom jedinom uspomenom, očevim prstenom. Godinama kasnije će se vratiti u Istanbul i ponovo se spojiti sa majkom i 'bratom' Erolom.

S druge strane, Ayliz odrasta u sirotištu, tragajući za sopstvenom srećom postaje uspješna mlada žena, već uveliko na putu da se uda.

Susret Kadira i Ayliz zauvijek će promjeniti njihove živote, a svemu će u tom neizbježnom i nezaustavljivom, dugo čekanom susretu, presuditi upravo očev prsten. Od tog trenutka počinje niz neočekivanih obrta i raskrinkavanja opasno čuvanih tajni – od toga da Erol nije Mihrein sin, preko toga da Ayliz itekako povezana sa Kadirovom porodicom, do toga da ona odustaje od svog vjenčanja i sudbinski par ulazi u strastvenu ljubav, koja će biti na velikim ispitima.

Nevjerovatna priča o ljubavi, porodici, tajnama i sudbini od koje se ne može pobjeći.

Ne propustite tursku hit seriju ‘Dugo sam te čekao’ - danas u 14 časova na programu ATV-a.

Тагови:
  • 23:00 Серија: Ред Рок (16+) (Р)

    Серија: Ред Рок (16+) (Р)