Od četvrtka, 29. septembra u 18:20

FELIX: Omiljeni prevaranti

  • Извор: АТВ
  • 29.09.2022. 15:38

U programu ATV-a od četvrtka, 29. septembra, u 18 časova i 20 minuta možete pratiti domaću humorističnu seriju 'Felix', koja je u rekordnom roku osvojila srca onih koji vole autentičan, istančan humor, 'sitcom' i takozvani 'dramedy'.

Kreatori serije stvorili su zanimljivu i veoma duhovitu hroniku života prevaranta, penzionera, Simeona Raketića i njegova dva vanbračna sina, Momira i Dragana kojima se priključuje i cimerka, misteriozan nasljednica njegovog stana, Marina Pejčić. Urnebesni tim prevaranata i niz komičnih situacija kroz koji prolaze, i na tom putu varaju doslovno sve koji se nađu na pragu njihovog stana u centru Beograda, inspirisan je romanom Vladimira Kecmanovića.

Okosnica priče je borba antijunaka da prežive u turbulentnim vremenima i da bez mnogo muke steknu ono što zapravo nije njihovo, a da ih kroz pristup prihvatimo kao savršene junake, bez osude i zazora. Osim toga, rediteljsko-scenaristički tim potrudio se da ih upravo kroz komplikovane i isprepletene porodično-prijateljske odnose i doživimo kao ljude od krvi i mesa, slične nama, te da se kao takvi upišu u plejadu sjajnih domaćih, humorističnih, likova koje je izrodila srpska kinematografija.

Da li će prevarant Felix i dalje s ponosom nositi svoj nadimak i dičiti se najboljim prevarama?

Imaju li Momir i Dragan njegove krvi ili su čak prestigli svog učitelja?

Šta od njih uopšte želi kvazi nasljednica Marina?

Odgovori stižu upakovani u sjajnu zabavu i humor koji ćete zasigurno zapamtiti!

Serija 'Felix', premijerno na ATV-u – četvrtak, 29. septembar u 18 časova i 20 minuta.

Тагови:
  • 22:45 Филм: Хазард (16+)

    '' Филм: Хазард (16+)

  • 00:45 Ноћни програм

    Ноћни програм