ATV

USKORO NA ATV-U

IGRA SUDBINE: Treća sezona najgledanije serije u regionu!

 • Izvor: ATV
 • 22.02.2022. 14:00

Nije ‘urbana legenda’ da je kreator i scenatrista Žarko Jokanović, prije nekoliko mjeseci posljednjom klapom na snimanju druge sezone i početkom njenog emitovanja, stavio tačku na živote porodica Kanački i Ožegović, ali ga je u tome spriječila publika širom regiona koja je pisimima, pozivima i dopisima tražila da njihova omiljena domaća telenovela nastavi da igra svoj magični život.

A onda je prije gotovo mjesec dana počelo snimanje prvih epizoda treće sezone koja vas uskoro očekuje na programu ATV-a! Da, dobro ste čuli - očekuje vas više od 160 novih epizoda!

Nova sezona donosi nevjerovatne i do sada neviđene preokrete u životima porodica Kanački i Ožegović, njihovih prijatelja i suparnika. Uz stare likove, nevjerovatne obrtne, intrige, ljubavne strasti, zavjere, (ne)prijateljstva očekuje vas 20-tak novih likova, među kojima je i proslavljeno ime srpskog glumišta, Mira Banjac, a koji će dodatno uzburkati sve strasti, i učiniti da do samog kraja bez daha, uz suze i smijeh, sa uzbuđenjem i strepnjom uživate uz omiljene junake i seriju koja gledanošću ‘vedri i oblači’.Uz novih nekoliko studija, novu glumačku energiju i staru gardu nevjerovatna priča igre sudbina doživjeće svoju novu dimenziju, koju ne možete ni da naslutite!

Treća sezona najgledanije domaće telenovele – ‘IGRA SUDBINE’ USKORO NA ATV-u!

 • 10:50 Teletrgovina

  Teletrgovina

 • 11:00 Serija: Veličanstveni vijek: Kosem (12+)

  Trideset sedam godina od smrti Sulejmana Veličanstvenog započinje zapanjujuća priča o vladarici Osmanskog Carstva Mahpeyker Kösem Sultan.

 • 11:40 Teletrgovina

  Teletrgovina

 • 11:55 Vijesti

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 12:00 Teletrgovina

  Teletrgovina

 • 12:15 Serija: Red Rok (R)

  Red Rok' je irska kriminalistička serija koja prati slučajeve policijske stanice smještene u izmišljeni primorski grad Red Rock u blizini Dablina, te privatne turbulentne odnose gardista i mještana.