UTORAK U 21:50

ISTINE I LAŽI: Kad sudbina pomrsi konce...

  • Извор: АТВ
  • 13.12.2022. 12:46

Proslavljenu srpsku telenovelu 'Istine i laži' od kreatora serije 'Igra sudbine' u produkciji 'Prve TV' na programu ATV-a možete gledati od utorka do subote. Serija, koja je doživjela veliki regionalni uspjeh, i i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

Njena prva sezona predstavlja rimejk popularne argentinske telenovele 'Graduados' iz 2012. Godine, dok su druga i treća sezona rimejk grčke verzije 'Symmathites'. Snima se od 2017. godine i do sada su snimljene i emitovane tri sezone.

Priča prati dvije porodice, Božić i Isidorović, čiji životi i sudbine se prepliću, a cijelu priču nadopunje paleta ineresantnih likova; svi prolaze kroz situacije u kojima se suočavaju sa ljubavlju, onom uzvraćenom i neuzvraćenom, sa izdajom, lažima, intrigama i tajnama.

Kako je sve počelo?

Maturska zabava spaja Pavla i Marinu, najpopularnije tinejdžere, sa Nikolom, Kristinom i Slobom, najozloglašenijim autsajderima u školi. Noć ispunjena uzbuđenjem, glasnom muzikom i alkoholom, ostaće svima u sjećanju, jer se tada završila jedna era u njihovim životima, a započela jedna sasvim nova. 18 godina kasnije, njihovi putevi se ponovo ukrštaju. Pavle i Marina imaju sina, tinejdžera, Arsenija, a Nikola, Kristina i Sloba žive kao da se ništa nije promijenilo– i dalje poštujući zakletvu izrečenu baš na maturi - da nikada neće imati stalni posao, ozbiljne veze ili porodicu. Nakon slučajnog susreta Nikole i Marine, tajne iz prošlosti će isplivati na površinu i promijeniti njihove živote.

'Istine i laži', od utorka do četvrtka u 21 časova i 50 minuta, petkom u 22 časa i 10 minuta, i subotom u 21 čas i 45 minuta. 

Тагови:
  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Тет а тет са Татјаном Трнинић (Р)

    Врата састанака у четири ока отварамо само због вас!

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.